• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić: Imamo pravo da budemo "MI"

Selektor Srbije zadovoljan radom u Austriji. Smatra da nije samo Joakim Lev u problemima već da su mnogi u sličnim situacijama.

 Antić: Imamo pravo da budemo "MI"  Izvor: MONDO

"Orlovi" već tri dana treniraju u austrijskom Leogangu. Prošlo je četiri dana od okupljanja najboljih srpskih fudbalera.

Atmosfera na treninzima, ali i van terena, onakva je kakvu su svi priželjkivali i kakva je bila i do sada. Sve misli su usmjerene samo ka Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

U sklopu te misije, "orlovi" će odigrati tri kontrolna meča, a prvi je na programu u subotu, protiv Novog Zelanda.

"Zadovoljni smo postignutim ovde, prije svega odnosom momaka", počeo je priču selektor Radomir Antić.

"Ne radimo da bismo se pripremili za subotnju utakmicu, već gledamo unaprijed. Mogu da potvrdim ono što sam već znao - rad sa ovakvim profesionalncima sigurno će nam dati za pravo da budemo MI na Svjetskom prvenstvu", nastavio je Antić.

Prvi stručnjak reprezentacije Srbije osvrnuo se i na jedan od pehova sa kojim su se suočili Nijemci - povreda kapitena Mihaela Balaka.

"Radi se o kapitenu ekipe i s toga je sigurno to bio šok. Naročito pošto se povrijedio u posljednjoj utakmici sezone, u finalu FA kupa i to na vrlo grub način. Ali, mislim da se sa tim suočilo mnogo selektora. Mi smo ostali bez Dragutinovića i Jankovića. To je sastavni dio naše profesije", zaključio je Radomir Antić.


"Pa imamo u reprezentaciji sve više igrača koji igraju u Engleskoj, to je za njih naručena klima", dodao je Antić uz osmeh.

"Ovo je raj na zemlji! Imamo sve, ali baš sve, što nam treba u ovom trenutku i hvala svima na izboru Leoganga, a posebno ljubaznim domaćinima koji nam uljepšavaju boravak ovde", zaključio je Antić.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC