• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stepanović i Komljenović napustili Laktaše

Šef Stručnog štaba i sportski direktor napustili Laktaše, koji su ispali iz Premijer lige BiH.

 Stepanović i Komljenović napustili Laktaše Izvor: MONDO

Dragoslav Stepanović nije uspio da sa Laktašima izbori opstanak u Premijer ligi BiH. Veliki zaostatak iz prvog dijela sezone pokazao se kobnim po Laktaše, koji su na kraju imali samo bod manje od Čelika. Meč posljedneg kola Premijer lige BiH protiv Ruadara u kojem su Laktaši slavili (2:0) bio je i oproštaj Stepanovića od klupe Laktaša.

" Ovo je posljednja utakmica na kojoj sam sjedio na klupi Laktaša. Odlazim iz ove sredine u koju sam došao da pomognem po pitanju opstanka, nismo u tome uspjeli i logično je da odem. Želio bih da se što prije vrate u društvo najboljih.  Žao mi je što nismo došli do luke spasa, jer smo ovog proljeća sakupili 26 bodova, a samo nam je jedan nedostajao pa da se ekipa i naredne sezone takmiči u krem društvu BiH. Ispostavilo se da je onih mizernih osam poena iz jesenje sezone presudilo da ispadnemo iz Premijer lige " rekao je na oproštaju Dragoslav Stepanović.

Laktaši su u finišu sezone ostali i bez sportskog direktora, Slobodana Komljenovića, koji je angažovao Dragoslava Stepanovića.

"On je nešto ranije završio misiju u Laktašima, mogao sam i ja tada otići, ali sam zbog ljudi iz kluba i fudbalera odlučio da ostanem do kraja sezone" rekao  je Stepanović.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC