• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUNDIJAL KLADIONICA: Ronaldo ide kući...

Autor mondo.ba

...Ako je vjerovati prognozama redakcije MONDO portala.

Počinje rasplet u borbi za titulu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a već u prvim utakmicama osmine finala gledaćemo dva derbija.

Francuska i Argentina otvoriće današnji program, a u večernjem terminu sastaće se Urugvaj i Portugal.

Članovi naše redakcije hrabro su dali svoje prognoze, možda i najmanje saglasne u dosadašnjem toku Mundijala.

Uključite se sa vašim prognozama u komentarima.

Izvor: MONDO

NEBOJŠA ŠATARA

Francuska - Argentina 1 (2:1)

Iako sad mnogi očekuju eksploziju Mesija i ostataka gaučosa, koji su se provukli u osminu finala, očekujem da se to ipak neće desiti i da ce trikolori stići do pobjede.

Urugvaj - Portugal 1 (2:1)

Svim srcem uz Urugvajce da izbace Ronalda, koji je morao biti isključen protiv Irana. Osim toga da je bilo pravde, Iranci su u nadoknadi trebali da pogode i eliminišu prvake Evrope.

ZORAN PAJČIN

Francuska - Argentina 2 (0:1)

Francuzi nisu oduševili u grupnoj fazi, ali nisu imali problema oko prolaska dalje pa je njihova nešto slabija igra ostala "ispod radara", dok o igri Argentine sve znamo. Argentinci su dosta toga prevalili preko leđa na ovom prvenstvu i mislim da su radi toga jači. Već su bili u teškim situacijma za razliku od Francuza i mislim da su zbog toga jači i da prolaze dalje.

Urugvaj - Portugal 1 (1:0)

Urugvajci su čini se igrali onoliko koliko im treba u grupnoj fazi. Tvrdi su, veoma borbeni i znaju kako treba igrati u ovoj fazi takmičenja. Portugal me nije oduševio, nekako su se "vozili" na partiji Ronalda u prvom kolu protiv Španije i nisu nešto posebno pokazali nakon toga. Mislim da je Urugvaj bliže pobjedi.

GORAN ARBUTINA

Francuska - Argentina X (1:1)

Sad kreću tvrde utakmice na rezultat. Da mi je ovaj par ponuđen pred početak prvenstva odmah bih rekao dvojka, međutim Argentina je podbacila, mnogo se mučila i prilično srećno prošla u osminu finala. Mislim da će tako i nastaviti, ali imam osjećaj da će i u osmini finala i četvrtfinalu Argentinci da se provuku. Protiv Francuza tipujem na neriješen ishod, pa onda pogodak Aguera za pobjedu.

Urugvaj - Portugal X (1:1)

Ovdje se radi o dvije selekcije koje su ostavile pozitivan utisak u dosadašnjem toku Mundijala. Ronaldo čini i činiće sve da gura Portugal što dalje, ali na drugoj strani imamo Urugvaj, ekipu koja ima sjajne napadače, ali i zna da se brani. Očekujem tvrdu i neizvjesnu utakmicu, a u produžecima ću navijati za Urugvaj.

BOJAN JAKOVLJEVIĆ

Francuska - Argentina X (1:1)

Već u osmini finala očekuje nas sjajan duel Francuske i Argentine. Iako su Francuzi možda pokazali više u grupnoj fazi, nekako mi je remi ovdje najrealniji.

Urugvaj - Portugal 2 (1:2)

Urugvajci nisu briljirali do meča sa Rusijom, tako da prednost dajem Portugalu sa sjajnim Ronaldom, koji će "spakovati" bar jedan.

ŽARKO MARKOVIĆ

Francuska - Argentina 2 (0:1)

Argentinci su prava nagazna mina nakon teškog prolaska grupe, a iako su Francuzi označeni kao favoriti, ovdje će teško do prolaza iz prostog razloga sto su u prvoj fazi pokazali jedno veliko ništa, uključujući i nekorektno otaljavanje meča sa Dancima. Mesi i društvo su bili na dnu, a na vrhu uvijek ima mjesta ako kreneš sa dna.

Urugvaj - Portugal 1 (2:0)

Velikih problema imao je Portugal sa organizovanim ekipama koje su znale da se brane, a Urugvaj je stepenica više u tom smislu  u odnosu na Iran i Maroko. Ne pomaže tu ni Ronaldo.

ŽELJKO SVITLICA

Francuska Argentina 1 (1:0)

Iako sam do sada zdušno bio uz Argentinu, a ni Francuska nije pokazala bogzna šta. Čini mi se da će Francuzi u osminu finala. Volio bih da pogriješim pa da gledamo Mesija i dalje. Prognoza 1-0 za Francusku

Urugvaj – Portugal 1 (2:1)

Po svim parametrima ovo će biti tvrda i teška utakmica. Međutim, na obje strane ima ko da da gol, a bogami i dva.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC