• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: "Lud" sam za Ešlijem Kolom

Žoze Murinjo ima velike planove sa madridskim Realom. Prva ideja mu je da dovede Ešlija Kola iz Čelsija. Ali i Lamparda i Džerarda...

 Murinjo: "Lud" sam za Ešlijem Kolom Izvor: MONDO

Čeril Kol više nije "luda" za svojim mužem, fudbalerom Čelsija Ešlijem Kolom. Ali, ima ko jeste.

Portugalac Žoze Murinjo, koji bi ovih dana i zvanično trebalo da bude predstavljen kao novi trener Real Madrida, ima više nego lijepo mišljenje o beku Čelsija i pošto-poto želi da ga dovede na "Santjago Bernabeu".

"Volim da imam u timu spoljne defanzivne igrače koji imaju napadačke sklonosti. A takvi su Kol i Daglas Maikon iz Intera", otkrio je Murinjo, prenosi "San" (The Sun).

Na ruku Murinjovim planovima idu i neprijatna dešavanja u Kolovom privatnom životu, jer je njegova supruga, pop zvijezda Čeril zatražila razvod. Murinjo smatra da će fudbaler Čelsija poželjeti da zbog toga napusti Englesku.

Upravo je Murinjo bio zaslužan što je Kol i došao u Čelsi 2006. godine kada je on bio trener ekipe sa Samford bridža.

Kol nije jedina meta Portugalca. Plan mu je da u Madrid dovede i kapitene Čelsija i Liverpula - Frenka Lamparda i Stivena Džerarda.

"Sjajni su igrači obojica i uvijek daju sve od sebe. Volim kad u timu imam nekolicinu igrača koji su u tridesetim godinama životima, pa i pred zalaskom karijere. To je tip igrača koje kupite, ali ne računate na to da ćete povratiti novac i na njima kasnije zaraditi. Ali, ako vam u dvije ili tri godine pruže igre kakve od njih očekujete onda će vam se investicija itekako isplatiti", kaže Murinjo.

Lampard, koji narednog mjeseca puni 32 godine, tri godine je sarađivao sa Murinjom u Čelsiju i vremenom postao njegova desna ruka i najvažniji šraf u svlačionici.

Džerard, koji ima 30 godina, odavno je na oku Murinja, ali sada bi taj transfer mogao i da se ostvari, jer je Liverpul u velikim finansijskim problemima, pogotovo što je izgubio milione ne uspjevši da se plasira u Ligu šampiona.

Za Lamparda i Džerarda Real bi morao da plati najmanje 30 miliona funti (oko 32 miliona evra), ali to ne bi trebalo da bude neka prepreka za "kraljevski klub", jer je samo prošlog ljeta potrošio više od 200 miliona evra na kupovinu Kristijana Ronalda, Kake, Ćavija Alonsa i Karima Benzeme.

Pitanje je samo kako Murinjo misli da "upakuje" sve te igrače zajedno. Ipak, to je Murinjo i sigurno je da zna. Pokazao je...

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC