• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda osniva Kuću slavnih

Crvena zvezda će u subotu dobiti svoju šestu "zvezdu", ali čelnici kluba ne otkrivaju da li će to biti pojedinac, ili cio tim iz 1991. godine.

 Zvezda osniva Kuću slavnih Izvor: MONDO

"Predsjednik Vladan Lukić je pred sastanak Upravnog odbora iznio prijedlog da proglasimo šestu 'Zvezdinu zvezdu' i on je prihvaćen. Time završavamo priču, jer više nema igrača koji su za klub odigrali 300 ili 400 utakmica", izjavio je Lukićev savjetnik za marketing i medije Lazar Labus.

Dileme ovog tipa, Zvezda će pokušati da izbjegne osnivanjem Kuće slavnih, u koju će biti primani svi oni koji su klubu dali mnogo, uključujući uloge van terena.

"Pomenuću samo Boru Kostića... Tu je i doktor Aca Obradović, Miljan Miljanić, Vladimir Cvetković, mnogi veliki treneri, ljudi koji su Zvezdi dali mnogo, iako ne svi u kopačkama", objasnio je portparol kluba Marko Nikolovski.

Prvih pet "Zvezdinih zvezda" su Rajko Mitić, Dragoslav Šekularac, Dragan Džajić, Vladimir Petrović Pižon i Dragan Stojković Piksi.

"Kako je prvih pet zvezda nosilo svoje generacije, tako će i šesta predstavljati ono što Zvezda jeste", dodao je Nikolovski.

Manifestacija "Zvezdine staze", kojom se obilježava 19 godina od osvajanja KEŠ i 65 godina postojanja kluba, održaće se u subotu od 18 časova u Beoekspo centru na Novom Beogradu.

Očekuje se prisustvo 700 zvanica, medju kojima i oko 300 sadašnjih i bivših fudbalera Crvene zvezde.

Labus je rekao da se očekuje dolazak svih igrača iz generacije '91.

"Na kraju manifestacije biće i jedno veliko iznenađenje, za sve prisutne i one kraj malih ekrana", zaključio je Labus, a Nikolovski pojasnio da je iznenađenje vezano za budućnost kluba.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC