• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Strašno saznanje Obija Mikela pred meč odluke

Autor mondo.rs

Reprezentativcu Nigerije je na dan utakmice protiv Argentine javljeno da mu je otac kidnapovan i da će biti ubijen ako slučaj bude prijavljen policiji.

Džon Obi Mikel odigrao je prošle nedelje utakmicu protiv Argentine pod velikim psihološkim pritiskom, pošto je četiri sata pre meča morao da pregovara sa otmičarima njegovog oca!

Kapiten Nigerije i nekadašnji član Čelsija izjavio je za "Gardijan" da je sa saigračima bio na putu ka stadionu u Sankt Peterburgu, kada ga je iz domovine pozvao rođak i dostavio mu broj telefona na koji je trebalo da se javi.

Kada je to uradio, naloženo mu je da uplati određenu sumu novca i drži jezik za zubima, inače će mu otac biti ubijen.

"Igrao sam dok mi je otac bio u rukama bandita. Bio sam emotivno rastrojen i morao sam da razrešim sam sa sobom da li sam u stanju da igram. Nisam znao kako da postupim, ali na kraju sam rekao sebi da ne smem da izneverim 180 miliona Nigerijaca. Isključio sam tu priču iz glave i nastavio da predstavljam svoju zemlju. Nisam ništa rekao ni trenerima ni ljudima iz Saveza, samo je uzan krug prijatelja znao kakva je situacija", ispričao je Mikel za engleski "Gardijan".

Pa Mikel Obi je oslobođen uz posredstvo policije i sproveden u bolnicu, s obzirom na to da je tokom nedelju dana otmice bio fizički zlostavljan.

Otac poznatog "veziste", koji od januara 2017. igra u Kini, za Tjanđin Tedu, prvi put je bio kidnapovan sredinom 2011. godine.

Nigerija je u meču za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva izgubila od Argentine rezultatom 2:1, a odlučujući gol dao je Markos Roho u 86. minutu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC