• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FIFA ne vjeruje da Španci i Rusi "šteluju"

Etički komitet FIFA odbacio je tvrdnje lorda Dejvida Trismena da Španija i Rusija namjeravaju da podmite sudije na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

 FIFA ne vjeruje da Španci i Rusi "šteluju" Izvor: MONDO

U saopštenju FIFA navodi se da etički komitet smatra da "ne postoji bilo kakva osnova za te tvrdnje" i da je predjsednik tog komiteta Klaudio Susler odlučio da ne nastavi sa istragom.

Trismen je podneo ostavku na mjesto predsjednika FA i kandidature Engleske za dobijanje Svjetskog prvenstva 2018. godine, pošto je jedan tabloid objavio njegove tvrdnje o mogućem potplaćivanju sudija na Mundijalu u Južnoj Africi.

Trismen je rekao da bi Španija mogla da odustane od kandidature za Svjetsko prvenstvo 2018. godine i podrži kandidaturu Rusije, ako joj Rusija pomogne da podmiti sudije na predstojećem Mundijalu.

"Trismen je objasnio da su to spekulacije, a ne tvrdnje, kao i da je to čuo u privatnom razgovoru. On je rekao da to nisu tvrdnje čelnika FA", navodi se u saopšenju FIFA.

FA i tim kandidature Engleske za dobijanje Svjetskog prvenstva 2018. godine su se "bezrezervno izvinili zbog tih tvrdnji i izrazili žaljenje kolegama iz Španije i Rusije".

(agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC