• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mbape u Realu - (još) ne!

Autor mondo.rs

Evropski šampion u razmaku od dva dana je demantovao glasine o dovođenju dvojice zvezda aktuelnog Mundijala.

Kilijan Mbape, koji je oduševio igrom u meču Francuska - Argentina 4:3, neće ovog ljeta u rekordnom transferu postati član Real Madrida!

Ugledni francuski novinar Baptist Ripar u srijedu prije podne je objavio da će 19-godišnji napadač Pari sen Žermena preći u Real za 272 miliona evra, što je za 50 miliona više nego što su "sveci" prošlog ljeta platili Barseloni za Nejmara.

Oko ove nezvanične informacije podigla se velika prašina, pa su "kraljevići" bili prinuđeni da reaguju zvaničnim saopštenjem.

"Informacija o navodnom dogovoru Reala i Pari sen Žermena oko Kilijana Mbapea je potpuno netačna. Real nije poslao ponudu ni Pari sen Žermenu, ni igraču. Ovom prilikom osuđujemo širenje informacija ovakvog tipa".

Mbape je prije godinu dana došao u PSŽ iz Monaka, isprva na pozajmicu, jer Parižani zbog poštovanja finansijskog fer-pleja nisu mogli da u istom prelaznom roku kupe i njega i Nejmara.

Transfer vrijedan 180 miliona evra zato je ozvaničen tek ovog ljeta.

Mbape je na Mundijalu u Rusiji postigao tri pogotka, a naročito impresivan je bio u pobjedi nad Argentinom, kojoj je doprinio sa dva gola i izborenim penalom.

Real je u ponedjeljak već demantovao navode španske TV stanice "Espanjola", da je Pari sen Žermenu ponudio 310 miliona evra za Nejmara.

Ove glasine temelje se na praksi "kraljevića" i njihovog predsjednika Florentina Pereza, da uvijek teži dovođenju najvećih svjetskih zvijezda, naročito onih koji se istaknu na prvenstvima Evrope i svijeta.

Pored toga, Realu bi bila neophodna vrhunska zamjena ukoliko bi Kristijano Ronaldo, kao što se ovih dana piše, odlučio da ode sa stadiona "Santjago Bernabeu" (u Juventus?).

Mbape i Nejmar, tačnije Francuska i Brazil, mogli bi da se sastanu u polufinalu Svjetskog prvenstva, ako njihove ekipe u petak pobijede Urugvaj, odnosno Belgiju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC