• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eto zbog kritičara neće na SP?

Bivši kamerunski reprezentativac Rodžer Mila kritikovao je zvijezdu aktuelnog tima, zbog čega Semjuel Eto razmišlja da li da igra u JAR.

 Eto zbog kritičara neće na SP? Izvor: MONDO

Knjiški primjer šta ne treba raditi dvije nedjelje pred početak Svjetskog prvenstva demonstrirao je Rodžer Mila.

Vremešni bivši kamerunski reprezentativac prozvao je za nedisciplinu prvu zvijezdu te selekcije Semjuela Etoa, osvajača Lige šampiona, Serije A i italijanskog kupa. Fudbaler Intera mu nije ostao dužan i poslije Miljine izjave zapitao se da li uopšte ima smisla nastupati na Mundijalu.

"Eto je mnogo toga uradio u Barseloni i Interu, ali nikad ništa sa reprezentacijom. To je pitanje discipline. Kamerun čeka njegovu reakciju", gađao je pravo u meso 58-godišnji Rodžer Mila, koji je sa četiri pogotka doveo Kamerunce u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Italiji 1990. godine.

Tamnoputi napadač je takođe preko medija oštro uzvratio i to tako da bi Mila mogao ozbiljno da zažali što se usudio da ga kritikuje.

"Igrati u četvrtfinalu Mundijala nije isto što i osvojiti ga. Pa, što je on uradio, a u kako je samo jakoj reprezentaciji igrao?! Moji kritičari bi napokon trebalo da zaćute. Ponekad se čovjek zapita da li su oni uopšte moji zemljaci?! I da li ima svrhe da igram na Svjetskom prvenstvu?!", rekao je ljutito Semjuel Eto i dodao:

"Razmisliću nekoliko dana i potom donijeti odluku da li ima smisla da nastupam za reprezentaciju. Meni to nije potrebno u karijeri".

(MONDO, foto: Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC