• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakve prohtjeve imaju Srbi

Englezi u Južnu Afriku nose tabasko sos, a Srbi začin C. Argentinci su tražili Soni plejstejšn, a Srbi bilijarski sto i pikado.

 Kakve prohtjeve imaju Srbi  Izvor: MONDO

Piter Krauč će imati poseban krevet, ali imaće ga i srpski dvometraš Nikola Žigić. Argentinci će se opuštati na wc šolji, a Srbi u turskom kupatilu.

Svaka reprezentacija učesnica Svjetskog prvenstva koje za 12 dana počinje u Južnoj Africi ima neku svoju posebnu želju i prohtjev. Za srpsku to su soba za druženje u hotelu "Sani Sajd" i domaći začin.

"Od ekstra uslova imaćemo veliku salu gdje će momci moći da se opuštaju uz bilijar, stoni tenis ili Plejstejšen. Da bi svi bili podmireni, nabavićemo i elektronski pikado. Takođe, na raspolaganju ćemo imati tursko kupatilo, zatvoreni bazen i saunu. Mislimo da je to sasvim dovoljno, a takođe vjerujemo da će organizator obezbjediti maksimalne uslove", kaže tim menadžer srpske reprezentacije Aleksandar Bošković, a prenosi "Press".

Ovome će se vjerovatno najviše obradovati Zdravko Kuzmanović i Neven Subotić koji važe za strastvene ljubitelje video-igrica. Takođe, velika većina izabranika selektora Radomira Antića voli da okuša sreću u bilijaru, mada na pripremama u Leogangu većina njih "vrijeme ubija" uz muziku, TV i knjige.

Dejan Stanković i drugovi će u Johanesburgu imati vrhunsku ishranu, mada su u FS Srbije odlučili da u Južnu Afriku vode kuvara.

"Vodićemo kuvara, ali nećemo da nosimo hranu. Tamo može da se kupi sve, u restoranu ćemo imati raznovrsnu ishranu. Prave devet vrsta paste, u zavisnosti od režima treninga igrači će moći da konzumiraju meso. Jedino ćemo u prtljag za Johanesburg da ponesemo začin "ce". Ipak su u Africi ukusi začina drugačiji", kaže Bošković.

Za Johanesburg je poslato već 2,5 tona opreme koju će "orlovi" koristiti tokom turnira. Međutim, to nije sve, jer će po dolasku u Beograd iz Austrije za Južnoafričku republiku biti poslat prtljag koji je težak nešto više od tonu. Pored standardne opreme, "orlovi" će u Južnu Afriku, zbog vremenskih uslova u toj zemlji, nositi i zimske jakne.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC