• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić: Krupu bez pojačanja čeka borba za opstanak

Autor mondo.ba

"Sad je jasno da je ekipi potrebno da se dovedu dva ili tri igrača, koji će odmah da preuzmu ulogu nosilaca i ozbiljniju ulogu u timu kako bi Krupa izbjegla borbu za opstanak u Premijer ligi", rekao je trener Krupe.

Poraz na pripremama od makedonske Belasice (1:4) je zabrinuo Branislava Krunića.

Mladi trener, koji je preuzeo palicu od Slobodana Starčevića, je u meču protiv makedonskog prvoligaša testirao igrače koji su u dosadašnjem toku priprema imali manju minutažu i nije bio zadovoljan viđenim.

"Ova utakmica je, nažalost, pokazala da ovi igrači još nisu spremni da odgovore zahtjevima koji se pred njih postavljaju i da im je potrebno još vremena da bi došli na nivo Premijer lige BIH kako bi mogli da pomognu ekipi. Većina igrača koja je došla u prelaznom roku i ovi sa manjom minutažom u ovom trenutku ne mogu da budu od prevelike koristi. Pred njima je još puno rada kako bi došli do tog nivoa. Sad je jasno da je ekipi potrebno da se dovedu dva ili tri igrača, koji će odmah da preuzmu ulogu nosilaca i ozbiljniju ulogu u timu kako bi Krupa izbjegla borbu za opstanak u prvenstvu BIH", istakao je trener Krupe, a prenosi portal "Srpskainfo".

Ipak, Krunić ima i razloga za zadovoljstvo pošto je prvi tim golom Elvira Koljića došao do minimalne pobjede protiv Mačve.

"Što se tiče utakmice protiv Mačve, tu mogu da budem zadovoljan. Super smo odigrali utakmicu protiv kvalitetnog protivnika. Zadovoljan sam igrom, pristupom i trkom iako su noge teške od priprema. Igrači usvajaju zahtjeve u igri i način i stil igre već umnogome izgleda onako kako bih ja želio. Međutim, nemam dovoljan broj igrača koji bi mogao ispuniti zahtjeve Premijer lige", dodao je Krunić.

Pripremama Krupe na Zlatiboru se priključio mladi vezni igrač Luka Marković (21) koji je došao na probu, dok je napadač Alimr Aganspahić potpisao trogodišnji ugovor sa klubom iz kanjona Tijesno.

Aganspahić je karijeru počeo u Sarajevu, a nakon toga je igrao još za Osijek u Hrvatskoj, Ruaufos u Norveškoj i za Mladost Doboj-Kakanj.

Za mladu reprezentaciju BiH je odigrao tri utakmice i postigao jedan gol.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC