• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Naježio sam se zbog dočeka

"Počeo sam da se tresem. Stvarno sam se naježio zbog dočeka", izjavio Robert Prosinečki poslije izbora šeste Zvezdine zvezde.

 Prosinečki: Naježio sam se zbog dočeka Izvor: MONDO

Fudbalski klub Crvena zvezda u subotu je u beogradskom "Ekspo centru" proglasila trofejnu generaciju iz 1991. godine za šestu Zvezdinu zvezdu. Na taj način, poslije Rajka Mitića, Dragoslava Šekularca, Dragan Džajića, Vladimira Petrovića i Dragana Stojkovića stavljena je tačka na izbor Zvezdine zvezde.

Poslije mnogo godina ponovo su se na istom mjestu našli Jugović, Savićević, Belodedić, Lukić, Binić, Vasilijević, Marović... a u centru pažnje svakako je bilo pojavljivanje Roberta Prosinečkog.

Popularnog Robija na spektakularnoj ceremoniji navijači, ali i ostali prisutni dočekali su ovacijama. Ni Prosinečki nije uspio da sakrije emocije...

"Cijela ova menifestacija je bila prelijepa i teško mi je zbog emocija bilo šta da kažem. Kada dođeš u Beograd i dobiješ ovacije, to znači da si nešto napravio u ovom klubu. Da sam za četiri godine ostavio trag koji ljudi i navijači znaju da prepozanju", rekao je nekadašnji reprenzentativac SFRJ i Hrvatske.

"Ako nekada nisam bio svjestan šta smo napravili te 1991. sada jesam. Vraga bi oni meni skandirali da nismo pobijedili u Bariju", kroz osmijeh je izjavio Prosinečki.

"Počeo sam da se tresem. Stvarno sam se naježio od dočeka."

Za Robija je dolazak u glavni grad Srbije i susret sa bivšim saigračima bio vrlo emotivan događaj.

"Mnogo je emocija. Pojavile su se zbog dolaska u Beograd poslije mnogo godina, a onda na istom mjestu sretnem igrače koje nisam vidio skoro 20 godina."

Prosinečki smatra da uspjeh iz Barija ne blijedi...

"Danas se na ovim prostorima igra slab fudbal. Narod živi od uspomena i suguran sam da će da će i za 50 godina da nas se sjećaju kao i poslije ovih 19."

Dolazak u Zvezdu bio je jedan od najbitnijih trenutaka za dalji razvoj njegove sjajne karijere.

"Mi koji smo igrali za Zvezdu znamo šta znači ta Crvena zvezda. Kada se cela generacija proglasi za Zvezdinu zvezdu sigurno da je to jedan lijep osjećaj", zaključio je Robert Prosinečki.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC