• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besmislica: "Orlovi" bez Mundijala?!

Austrijski mediji pišu da bi zbog incidenta u Klagenfurtu Srbija mogla da bude isključena sa Mundijala.

 Besmislica: "Orlovi" bez Mundijala?! Izvor: MONDO

Mundijal još nije ni počeo, a cijela Evropa uveliko priča o Srbiji. Nažalost u centru pažnje nije tim Radomira Antića, pa makar to bilo i zbog razočaravajućeg poraza od Novog Zelanda, već srpski huligani.

Nema šta, scene iz Klagenfurta nikao ne idu u prilog "orlovima". Fudbalski savez Srbije, umjesto da razmišlja samo o Južnoj Africi, sada je primoran da čeka kaznu Svjetske fudbalske federacije (FIFA).

Grupica huligana dozvolila je sebi da bacanjem baklji, staklenih boca od viskija i utrčavanjem na teren, zbog čega je utakmica u dva navrata bila prekinuta, baci ljagu na "orlove". I to baš sad, dvije nedelje prije prve utakmice u Južnoj Africi.

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije svjesni su da će morati da plate kaznu, koja se još uvijek ne zna kolika je, ali iz Austrije stižu mnogo gore glasine.

Portal Oe24.at ističe da će FIFA dobro sagledati sve činjenice vezane za subotnji meč i da postoji mogućnost da Srbija bude izbačena sa Mundijala. Napominje se da organizatori već imaju puno problema sa kriminalom u Južnoj Africi, tako da bi svaki dodatni problem, odnosno dolazak huligana iz Evrope samo još više ugrozio organizaciju Svjetskog prvenstva.

Teško da će se FIFA odlučiti na tako radikalan potez kao što je isključenje sa finalnog turnira, ali nema sumnje da će FSS morati dobro da zavuče ruku u džep i popuni kasu svjetske kuće fudbala.

Pored novčane kazne i velike sramote, ostaje i strepnja do srijede kada će se "orlovi" u Austriji sastati sa Poljskom. Atmosfera je još više podgriejana s obzirom na činjenicu da će ovaj put na drugoj strani biti i protivnički navijači, čiji su huligani takođe dobro poznati u Evropi.

(МОNDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC