• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić: Jači i bolji poslije Novog Zelanda

Poraz u prijateljskoj utakmici od Novog Zelanda (0:1) čini se da je daleko više uplašio fudbalsku javnost u Srbiji nego same igrače i stručni štab.

 Vidić: Jači i bolji poslije Novog Zelanda Izvor: MONDO

"Orlovi" su neuspjeh u duelu sa 78. selekcijom svijeta prihvatili mirno, svjesni da je riječ samo o kontrolnoj utakmici za Svjetsko prvenstvo i da će 13. juna, kada Srbija utakmicom protiv Gane započinje takmičenje na Mundijalu, biti na svom nivou.

U to uvjeravaju i najiskusniji reprezentativci.

Stub odbrane Nemanja Vidić ne traži opravdanje za poraz, ali ističe…

"Pripremni je period i sigurno je da nismo bili na nivou prethodnih utakmica. Iza nas je nekoliko dana teških treninga i vjerujem da ćemo u narednim utakmicama biti mnogo bolji i pokazati igru od ranije."

Fudbaler Mančester junajteda ne slaže se da je Srbija protiv "ol vajtsa" bila loša, ali ocjenjuje da je nodostajao završni pas.

"Mislim da nismo loše igrali, čuvali smo loptu i kružili, taj završni pas nije bio na nivou. Nedostajalo nam je malo koncentracije", rekao je Vidić za "Sportski žurnal" i zaključio:

"Mislim da poraz nije tako loš jer ne treba se zavaravati, moramo da vidimo gde su ostale reprezentacije, da ispravimo greške i iskoristimo to. Vjerujem da ćemo iz ovoga izaći jači i bolji."

Marko Pantelić priznaje da igračima smeta uloga fovorita, koju oni odbacuju, ali je nacija nameće.

"Malo nam tenzija smeta. Svi pričaju kao da smo favoriti. Sad treba da se pogledamo u oči i kažemo - ljudi, uspjeh je ovo što smo uradili. Imamo potencijal, učinićemo sve da prođemo grupu, ali ne treba doživeti kao neki peh ako se ne završi tako", smatra napadač Srbije i poručuje:

"Ne postoji čovjek u Srbiji koji bi više od nas želio da napravi rezultat, niti postoji neko ko je više od igrača i stručnog štaba uložio u taj projekat", zaključio je Pantelić.

(MONDO - foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC