• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Specijalnom "kraljevski" doček u Madridu

Žoze Murinjo potpisao četvorogodišnji ugovor sa Realom. "Nije najljepše trenirati ili igrati u Realu, već pobijediti za Real", poručio Portugalac.

 Specijalnom "kraljevski" doček u Madridu Izvor: MONDO

Žoze Murinjo je od posljednjeg dana maja 2010. godine novi trener madridskog Reala.

Na konferenciji za novinare u Madridu, 47-godišnji Murinjo je dočekan "kraljevski". Ušao je u pres salu u 13:02 časova, u pratnji sportskog direktora kluba Horhea Valdana.

"Čast nam je što je sa nama jedan od najboljih trenera na svijetu. Prezadovoljni smo što ćemo sarađivati sa njim. Biće sa nama naredne četiri godine. Murinjo je najbolja stvar koja je mogla da se dogodi Realu", rekao je Valdano.

Čak pet minuta trajao je "photo-session" Murinja na pres-konferenciji. Škljocali su foto-aparati, sjevali blicevi, a Portugalac je uputio po koji osmijeh. Onako kako on to radi, skroman, na kraju usana.

Prema nezvaničnim informacijama, Murinjo će u Realu godišnje zarađivati 10 miliona evra.
Uz izvinjenje što je pomalo zaboravio španski jezik poslije nekoliko godina života u Italiji, Murinjo je izbacio par rečenica u svom stilu i obećao da će za mjesec dana ponovo "progovoriti" španski, odnosno da će "ući u formu".

"Ne znam da li sam rođen da treniram Real Madrid, ali svakako znam da sam rođen da budem fudbalski trener. A najviše volim najveće izazove. Ono što me je privuklo Realu je njegova istorija, ali i frustracije poslije neuspjeha posljednjih godina i i zbog iščekivanja pobjeda", rekao je Murinjo.

"Real je jedinstven klub i za jednog igrača ili trenera ako nije bio dio Reala, znači da ima veliku rupu u karijeri. Naravno, za mene trenutno, biti trener Real Madrida je stvar ponosa. Ali ono što je najljepše nije trenirati ili igrati u Realu, nego pobijediti u Realu! I to mi je najveća motivacija!", poručio je "Specijalni".

Pogledajte FOTOGALERIJU, a video snimak na www. mondo.rs

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC