• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači BiH: "Zmajevi" izigrali povjerenje!

Pristalice reprezentacije BiH iz cijelog svijeta užasnuti zalaganjem pojedinih fudbalera u porazu od Švedske u Štokholmu (4:2).

 Navijači BiH: "Zmajevi" izigrali povjerenje! Izvor: MONDO

Prema pisanju portala "reprezentacija.net", koji se uglavnom bavi popularnim "zmajevima", njihova elektronska pošta bila je zatrpana mejlovima navijača iz Hamburga, Amsterdama, Brisela, Londona, Geteburga, Štokholma, Kopenhagena, Roštoka, Berlina...

Svi navijači su pitali samo jedno: "Da li je moguće da neki reprezentativci BiH neće da se bore i trče pred 15.000 ljudi koji su platili skupe karte, putovanje i hotele samo da bi ih vidjeli?".

Ipak, nisu navedena imena onih koji su razočarali navijače.

"Pojedinci nisu igrali ni sa 50 odsto mogućnosti, izigrali su povjerenje navijača, ali i samog selektora Safeta Sušića", piše pomenuti portal.

Isti izvor navodi pohvale na račun Papeta i apostrofira nekoliko igrača koji su pružili maksimum na "Rasunda" stadionu.

"Sve pohvale idu kapitenu Emiru Spahiću koji je odigrao susret kao da je riječ o kvalifikacijama, a komplimenti idu i golmanu Asmiru Begoviću, Zlatanu Muslimoviću, Sanelu Jahiću i Edinu Džeki. Dres je oznojio i Boris Pandža koji je na neprirodnoj poziciji, dao svoj maksimum".

Na kraju je zaključeno da BiH "nedostaje discipline, muške odlučnosti i odvažnosti" i da će najbolju priliku za popravljanje utiska imati protiv najdiscplinovanije ekipe na svijetu - selekcije Njemačke.

U četvrtak je na programu susret u Frankfurtu sa "pancerima", kojima će dvoboj sa BiH biti generalna proba pred odlazak na Mundijal u Južnoj Africi.

Nijemci će na Svjetskom prvenstvu igrati protiv Srbije, Gane i Australije, a za ovu priliku, "zmajevi" će im glumiti izabranike Radomira Antića.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC