• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić pred start prvenstva: Čelik, ekipa po mjeri

Autor mondo.ba

Fudbaleri Krupe na otvaranju nove sezone u Premijer ligi BiH, u subotu od 17.30 časova, pred svojim navijačima dočekuju Čelik iz Zenice.

 Krupa Čelik Premijer liga BiH 2018/19 prvo kolo najava Izvor: MONDO/screenshot
Izvor: MONDO/screenshot

Novu sezonu u Premijer ligi BiH, svoju treću, fudbaleri Krupe otvoriće pred svojim navijačima.

U subotu od 17.30 časova na stadionu u Krupi na Vrbasu gostovaće zenički Čelik, tim koji je status premijerligaša prošle sezone zadržao tako što je Borac ostao bez licence za nastup u bh. eliti.

DOSADAŠNJI MEČEVI

Premijer liga BiH 2016/17

Čelik - Krupa 1:2

Krupa - Čelik 0:0

Premijer liga BiH 2017/18

Krupa - Čelik 1:0

Čelik - Krupa 0:2

Iako su Zeničani na osnovu rezultata trebalo ove sezone da igraju u Prvoj ligi FBiH, svi na "Bilinom polju" s oduševljenjem su dočekali vijesti o banjalučkom timu, pa su tokom perioda između dvije sezone doveli veliki broj pojačanja i novog trenera iz Turske, kako ne bi ponovo došli u situaciju da se bore za opstanak u društvu najboljih.

Prometno je bilo i u Krupi, gdje je stigao novi šef stručnog štaba Branislav Krunić, koji je na ovoj poziciji naslijedio Slobodana Starčevića, koji je preuzeo novajliju u Premijer ligi BiH, ekipu Tuza City.

Krunić je period od dolaska na klupu Krupljana iskoristio da se što bolje upozna sa igračkim kadrom, te da pokuša da ih uigra za iskušenja koja ih očekuju u predstojećoj sezoni.

"Kod nas je došlo do promjene trenera između dva prvenstva, kao i velikog broja igrača. Bilo je potrebno vrijeme da se upoznamo i da probamo da se uigramo kroz pripremne utakmice. Mislim da smo uradili dosta toga i spremni dočekujemo prvenstvo, bez obzira što su nam se neki igrači kasnije priključili, a neki tek treba da dođu. Oni će kroz naredni period da se adaptiraju i nadam se dostignu nivo forme koji očekujem", rekao je Krunić.

Tradicija je u potpunosti na strani Krupe. Ova dva tima do sada su odigrala četiri meča, a Krupljani su slavili na tri, dok je jedan okončan bez pogodaka.

Prvi premijerligaški duel Krunić tako dočekuje optimistično.

"Očekuje nas meč sa Čelikom, ekipom koja ima ime i tradiciju. Znamo kako su ostali u Premijer ligi prošle sezone. Na otvaranju prvenstva očekujem da moji momci odigraju kvalitetnu utakmicu. Nama se pobjeda nameće kao imperativ. Uz uvažavanje protivnika, mislim da je Čelik ekipa po mjeri, koju možemo da pobijedimo i da prvenstvo otvorimo sa tri boda", poručio je Krunić.

Izvor: MONDO/screenshot

Slično razmišlja i Slobodan Milanović, ofanzivac i jedan od najboljih igrača Krupe.

"Jedva čekamo da počne prvenstvo. Dobro smo se pripremali u Krupi i na Zlatiboru i mislim da spremni dočekujemo prvo kolo. Sigurno ćemo izaći da damo svoj maksimum, da nametnemo naš ritam igre i nadam se da ćemo uspjeti doći do pobjede", poručio je Milanović.

Pravdu na subotnjem meču dijeliće Luka Bilbija iz Prijedora, a pomagaće mu Sarajlije Moamer Čaušević i Stefan Tešanović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC