• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dijara izdržao suspenziju, Borac bez publike

Lamin Dijara kažnjen mečom neigranja (izdržao kaznu na "večitom derbiju"), a Borac će u subotu protiv Napretka igrati pred praznim tribinama.

 Dijara izdržao suspenziju, Borac bez publike Izvor: MONDO

Napadač Partizana Lamin Dijara kažnjen je utakmicom neigranja i novčano, sa 140.000 dinara, dok će Borac iz Čačka naredni meč kao domaćin igrati bez publike i uz to morati da plati 300.000 dinara, saopšteno je u utorak iz Zajednice superligaša Srbije.

Generalni sekretar Zajednice Miodrag Janković na konferenciji za novinare pojasnio je da je Dijara propuštanjem utakmica protiv Bežanije i Crvene zvezde već odslužio kaznu, koju mu je izrekao zamenik disciplinskog sudije Zajednice Dragče Dimitrijević.

Senegalac je duel sa Bežanijom propustio isključivo zbog isključenja na meču protiv Borca, a ne zbog suspenzije.

Borac će kaznu odslužiti u subotu na utakmici protiv Napretka. Sportski direktor Čačana Slobodan Ilić zbog vređanja sudije na poluvremenu i kraju utakmice kažnjen je sa 50.000 dinara.

Dijara ima osam dana da se žali na novčani deo kazne, dok Borac ima rok od tri dana.

Čačanski tim kažnjen je zato što su njegovi navijači na utakmici 22. kola Meridijan Superlige, odigranoj 29. marta, na rasnoj osnovi vređali Dijaru. Fudbaler Partizana im je uzvratio pokazivanjem srednjeg prsta po izlasku sa terena.

Borac je i prošle sezone kažnjen zbog rasističkih ispada njegovih navijača, tada sa dve utakmice neigranja i 300.000 dinara.

Dimitrijević je od Partizana i Crvene zvezde zatražio da se izjasne o ponašanju svojih navijača, odnosno o korišćenju pirotehničkih sredstava na subotnjem 133. "večitom derbiju". Navijači Zvezde su tom prilikom povredili jednog vatrogasca.

Disciplinski sudija Nikola Latinović procenio je da nema elemenata za pokretanje postupka zbog incidenta na utakmici između Partizana i Hajduka iz Kule u 20. kolu Superlige, koja je 15. marta zbog pirotehnike i gustog dima prekinuta na 11 minuta. Latinović je ocenio da je incident bio izolovan.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC