• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola: Sane, Mundijal je prošlost!

Autor mondo.rs

Menadžer Mančester sitija poručio je talentovanom krilu da izostavljanje iz reprezentacije Nemačke treba da ga učini jačim.

Liroj Sane u junu je na opšte iznenađenje bio jedan od prekobrojnih, kada je selektor Nemačke Joakim Lev saopštio imena 23 putnika na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

"Panceri" su bez najboljeg mladog fudbalera Premijer lige 2017/18 eliminisani već u grupnoj fazi, a menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola smatra da je sada na njemu da izostavljanje sa konačnog spiska iskoristi kao motiv da dodatno napreduje.

"On je vrlo mlad igrač, koga za dve godine čeka Evropsko prvenstvo, a za četiri godine novi Mundijal. To što nije išao u Rusiju je sada prošlost. Selektor je doneo odluku koju je smatrao najboljom za tim, a na Liroju je da to prihvati i okrene se onom što sledi. Na njemu je da unapredi svoju igru i da doprinese uspesima Mančester sitija, kao što je to činio prošle sezone", rekao je Gvardiola.

Sane (22) je u noći između petka i subote bio jedan od malobrojnih prvotimaca koji su nastupili na utakmici Međunarodnog kupa šampiona protiv Borusije Dortmund (0:1), odigranoj u Čikagu.

On je pre dve godine stigao na "Etihad" iz Šalkea za oko 45 miliona funti.

Reprezentativci Engleske, Belgije, Brazila, Argentine, Francuske i Nemačke, koji su nastupili na Svetskom prvenstvu, priključiće se ekipi nakon zasluženog odmora.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC