• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NJEMAČKA: Lev isjekao po odbrani

Selektor njemačke reprezentacije Joakim Lev odredio 23 igrača za Mundijal. Baš kao i Antić imao samo jednu dilemu

 NJEMAČKA: Lev isjekao po odbrani Izvor: MONDO

Lev nije imao mnogo šta da "sječe". S obzirom na to da su ranije zbog povreda otpali Mihael Balak, Kristijan Treš, Hajko Vesterman, Simon Rolfs i Rene Adler, selektor "pancera" trebalo je da riješi samo jednu nedoumicu.

Iako se u njemačkoj sportskoj javnosti očekivalo da smanji broj napadača (ima ih čak šestoricu), Lev je odlučio da u Južnu Afriku ne vodi desnog beka Hofenhajma Andresa Beka.

"Andreas se trudio koliko je god mogao na pripremama. Jednostavno, u odbrani imamo dovoljno alternativa", rekao je Lev.

Tim protivnika Srbije u grupnoj fazi prvenstva svijeta sačinjen je uglavnom od igrača klubova koji su bili na prva četiri mjesta Bundeslige.

Sedmorica ih je iz šampiona Njemačke i viceprvaka Evrope, minhenskog Bajerna, četvorica iz Verdera, dvojica iz Bajera iz Leverkuzena...Doduše, i samo jedan iz redova vicešampiona Njemačke, Šalkea - golman Manuel Nojer.

Gojko Kačar, Zdravko Kuzmanović i Zoran Tošić namjeriće se na svoje saigrače iz berlinske Herte, Kelna i Štutgarta. Lev je pozvao Arne Fridriha iz Herte, napadača Kelna Lukasa Podolskog, kao i Kuzmanovićeve saigrače iz Štutgarta - Serdara Taskija, Samija Kediru i Kakaua.

spisak:

Golmani: Manuel Nojer (Šalke), Tim Vize (Verder Bremen), Hans-Jerg But (Bajern Minhen).

Odbrana: Arne Fridrih (Herta Berlin), Per Mertezaker (Verder Bremen), Žerom Boateng (Hamburg), Filip Lam (Bajern Minhen), Serdar Taski (Štutgart), Marsel Jansen (Hamburg), Holger Badštuber (Bajern Minhen), Denis Aogo (Hamburg).

Sredina terena: Sami Kedira (Štutgart), Toni Kros (Bajer Leverkuzen), Bastijan Švajnštajger (Bajern Minhen), Marko Marin (Verder Bremen), Mezut Ozil (Verder Bremen), Pjotr Trohovski (Hamburg).

Napadači: Tomas Miler (Bajern Minhen), Miroslav Klose (Bajern Minhen), Lukas Podolski (Keln), Mario Gomez (Bajern Minhen), Štefan Kisling (Bajer Leverkuzen), Kakau (Štutgart).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC