• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milito ljut na Inter!?

Pojedini čelnici Intera zamjeraju Militu što nije odbio mogućnost da ode u Real. "Možda imaju kratko pamćenje" poručio im je Militov agent.

 Milito ljut na Inter!? Izvor: MONDO

Dijego Milito, najbolji strijelac Intera, zgrožen je nad činjenicom da postoje ljudi u milanskom klubu koji su se osjetili uvrijeđenim zbog njegove izjave da mu prija interesovanje Real Madrida.

Najboljem strijelcu italijanskog osvajača "triple krune" za grešku se uzima to što nije eksplicitno odbacio informaciju da Žoze Murinjo želi da ga dovede u redove kraljevskog kluba tokom ljetnjeg prelaznog roka.

Militov agent, Fernando Hidalgo je tim povodom stao u odbranu svog klijenta istakavši njegovo primjerno ponašanje u prethodnih godinu dana, koliko je član novog prvaka Evrope.

"On nije rekao ništa neuobičajeno i sada je neprijatno iznenađen time što su mu određeni zvaničnici Intera zamjerili što je potvrdio da ima ponude drugih klubova", saopštio je menadžer tridesetogodišnjeg napadača.

Hidalgo je poručio funkcionerima šampiona Italije da bi, u slučaju da smatraju da ih je Milito bilo čime uvrijedio, trebalo da ga stave na transfer listu, poslije čega će im se zainteresovani klubovi brzo javiti.

Menadžer argentinskog napadača, koji je sa četiri gola u tri odlučujuće utakmice sezone Interu donio tri trofeja, podsjetio je tehničkog direktora kluba, Marka Branku i savjetnika za fudbalsko tržište Gabrijele Orijalija, da su još tokom sezone bili upoznati sa ponudama za njegovog igrača.

"Branka i Oriali znaju da se trener jednog velikog evropskog kluba još tokom decembra raspitivao za Milita, kao i da od tog transfera nije bilo ništa, iako je ponuđeni iznos ugovora bio daleko 'jači' od onoga koji Milito ima u Interu", zaključio je Hidalgo.

"Možda imaju slabo pamćenje", prokomentarisao je Hidalgo.

Uporedo sa spekulacijama oko toga da će Murinjo otići iz Intera i preuzeti Real Madrid, pojavila su se i nagađanja da li će i koje igrače "povući" sa sobom. U prvom planu bili su Milito i Maikon.

Za sada je u Realu predstavljen samo Murinjo, a cijeli "problem" sa Militom može da bude samo kreiranje atmosfere u kojoj bi i Argentinac mogao da ode na Santijago Bernabeu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC