• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fabio Kapelo "odjavio" Inter, ostaje "Englez"

Selektor engleske reprezentacije prekinuo špekulacije oko toga da li će, možda, preuzeti Inter, poslije Svjetskog prvenstva. Neće.

 Fabio Kapelo "odjavio" Inter, ostaje "Englez" Izvor: MONDO

Fabio Kapelo je odlučio da iz ugovora sa Fudbalskom asocijacijom Engleske izbriše klauzulu koja mu je omogućavala da poslije Mundijala promijeni posao.

Italijan ima ugovor sa Englezima do 2012. godine, a u njemu je, između ostalog pisalo i da ima mogućnost da poslije prvenstva svijeta u Južnoj Africi prekine saradnju i potraži drugi angažman.

Ta klauzula je sada izbrisana, objavljeno je na sajtu FA Engleske.

"Napravili smo aneks ugovora i potpisali ga. Klauzula prema kojoj su Kapelo ili FA mogli da prekinu saradnju je izostavljena", navodi se u saopštenju.

Šampion Evrope i Italije, milanski Inter vrebao je priliku da na tu "kvaku" uhvati 63-godišnjeg stručnjaka i tako nadomjesti odlazak Žozea Murinja. Ali, Kapelo je to odbio.

Pregovori sa čelnicima fudbalske organizacije Engleske bili su plodonosni za obje strane.

"Veoma smo srećni zbog ovakvog razvoja događaja i zahvalio bih se, prije svega, ser Dejvidu Ričardsu i cijeloj organizaciji na kontinuiranoj podršci i povjerenju da i dalje ostanem na ovom mjestu. Od početka sam želeo da ostanem na mjestu selektora engleske reprezentacije do kraja ugovora. Sada smo svi fokusirani na Mundijal", rekao je Kapelo za sajt Engleske fudbalske organizacije.

Interu sada ostaje da se okrene drugim kandidatima. Pominju se Rafael Benitez, trener Liverpula i Roj Hodžson koji je sa Fulamom ove sezone napravio čudo u Ligi Evrope.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC