• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa: Hoćemo Fabregasa; Arsenal: Ne može

Arsenal 'ladno odbio ponudu Barselone za Seska Fabregasa. "Nije na prodaju, treba nam", odgovorile "tobdžije" na ponudu Barse.

 Barsa: Hoćemo Fabregasa; Arsenal: Ne može Izvor: MONDO

Barselona je poslala Arsenalu ponudu za Seska Fabregasa od, kako nagađaju mediji, oko 30 miliona evra, ali je londonski klub odmah vratio faks u kojem je pisalo: "Hvala na interesovanju, ali ga ne prodajemo".

Generalni direktor katalonskog kluba Đoan Oliver otkrio je da je na adresu Arsenala poslana "čvrsta, pisana ponuda za Fabregasa", a potom je izjavio da "svi znaju da Sesk želi da se vrati u Barselonu".

Fabregas je prošao fudbalsku školu u Barseloni, a sa već sa 16 godina presao je u Arsenal i nikada nije krio da mu je najveća želja da se vrati u klub u kojem je ponikao.

Ipak, Arsenal nije zainteresovan za ovaj posao.

"Kapiten Arsenala Sesk Fabregas je pod ugovorom sa klubom do ljeta 2015. godine. On je veoma važan igrač za klub i deo naših budućih planova. Bilo i ranije špekulacija oko njegovog navodnog odlaska iz kluba, interesovanja, ali osim u dva slučaja, nikada nije bilo nijedne zvanične ponude. U oba slučaja klubovi su se samo raspitivali za njega, a mi smo jasno stavljali do znanja da nismo zainteresovani da prodajemo Seska. U utorak uveče dobili smo ponudu od Barselone, ali smo odmah, jasno i odlučno odgovorili da nemamo namjeru da prodajemo našeg kapitena", navodi se u zvaničnom saopštenju Arsenala.

U londonskom klubu se nadaju da će Barselona održati obećanje i poštovati odgovor, kao i da će poštovati to što Fabregas ima ugovor sa Arsenalom do 2015. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC