• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME ZA SP: Antić zadovoljan, ponašanjem

Selektor Srbije Radomir Antić smatra da je rezultat u utakmici protiv Poljaka mogao da bude povoljniji, ali je ipak zadovoljan.

 PRIPREME ZA SP: Antić zadovoljan, ponašanjem Izvor: MONDO

Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi počinje za sedam dana, a u okviru priprema reprezentacija Srbije je odigrala dvije utakmice - jednu izgubila i jednu remizirala.

Antić žali što "orlovi" nisu ostvarili bolji rezultat, ali je ipak zadovoljan ponašanjem fudbalera i činjenicom da se niko nije povrijedio. Svakako mu nije bilo svejedno kada je kapiten Dejan Stanković na početku utakmice u Kufštajnu pao i uhvatio se za koljeno.

"Zadovoljan sam, pogotovo zbog toga što je utakmica počela sa nekoliko situacija koje su mogle da se završe izuzetno nepovoljno po nas. Pomislio sam da je i Stanković teže povrijeđen, ali na sreću nije i najvažnije za nas je da su svi igrači zdravi", izjavio je Radomir Antić poslije meča bez golova sa Poljskom.

"Treba istaći da smo igrali protiv ozbiljne reprezentacije koja je naročito jaka u tranziciji. Istina, rezultat je mogao da bude i bolji po nas, ali na kraju sam zadovoljan, prije svega ponašanjem srpskih reprezentativaca", dodao je Antić, a prenosi "Sport".

Do odlaska u Južnu Afriku Srbiju u subotu na stadionu Partizana očekuje prijeteljski susret protiv Kameruna. Selektor Radomir Antić vjeruje da će do 13. juna i meča protiv Gane u Pretoriji uspjeti da podigne nivo igre svojih izabranika.

"Vjerujem da ćemo u Beogradu imati daleko bolje uslove za igru i da ćemo ispraviti određene propuste u igri koji su uočeni protiv Poljske. Vidjelo se da se znatno bolje snalazimo kada tražimo igru kroz pas, što smo pokazali na mahove. Kad osvježimo ekipu doćiće i to. Takođe, bilo je uočljivo da kad god smo promijenili stranu poslije nekoliko dodavanja, stvarali smo višak i šansu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC