• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rafa, rastanak se primakao

Španski trener Rafa Benites uskoro bi mogao da, poslije šest sezona u Liverpulu, napusti taj fudbalski klub, pišu britanski mediji.

 Rafa, rastanak se primakao Izvor: MONDO

Benites navodno već pregovara sa upravom Liverpula o nadoknadi od tri miliona funti (3,6 miliona evra) koja bi mu bila isplaćena kako bi odmah otišao iz kluba.

Da je Liverpul samo otpustio Benitesa bez prethodnog dogovora morao bi da mu isplati 16 miliona funti (19 miliona evra), pošto je u martu prošle godine Španac potpisao novi ugovor na pet sezona.

Mediji spekulišu da bi Benites mogao da zamijeni Žozea Murinja na klupi Intera, pošto je Portugalac prešao u Real iz Madrida.

Liverpul nije želio da komentariše medijske navode, ali su sve dnevne novine u Engleskoj, kao i britanski javni servis BBC i televizija Skaj Sport prenijeli da će se Benitesova era na stadionu Enfild po svemu sudeći završiti.

Benites je 2005. godine predvodio Liverpul do titule u Ligi evropskih šampiona, ali nikada nije uspio da osvoji naslov prvaka Engleske. Ovu sezonu Liverpul je završio na razočaravajućem sedmom mjestu, pa se u narednom ciklusu neće takmičiti u Ligi šampiona.

Liverpul je posljednju titulu u Premijer ligi osvojio 1990. godine.

Novi neuspjesi, kao i veliki dugovi kluba, pokrenuli su i glasine da bi najveće zvijezde tima, kapiten Stiven Džerard i napadač Fernando Tores, mogli da potraže novi klub.

Kao kandidati za novog trenera Liverpula najviše su se pominjali Gus Hidink, koji u avgustu treba da počne da radi na mjestu selektora Turske, Martin Jol iz Ajaksa, kao i Avram Grant, koji je, međutim, u četvrtak preuzeo londonski Vest Hem.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC