• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vešović: Zvezda je prilika koja se ne odbija

Najperspektivniji crnogorski fudbaler Marko Vešović ima predugovor sa Zvezdom, a uskoro bi trebalo da dođe u Beograd i potpiše profesionalni ugovor.

 Vešović: Zvezda je prilika koja se ne odbija Izvor: MONDO

Mladić koji ima tek 18 godina kaže da mu je prvom planu da se nametne i bude među prvih 18 u Zvezdi, a "ako Bod da i da debituje".

"Prezadovoljan sam i presrećan. Poznato je da su svi crnogorski fudbaleri koji su zaigrali u Zvezdi napravili vrhunske karijere, da im je to bila odskočna daska za evropske klubove. Nadam se da ću i ja krenuti tim putem", rekao je Vešović za crnogorske "Vijesti".

Nakon priprema u Antaliji u februaru, Marka više nije bilo u sastavu Budućnosti, jer je smatrao da će u najvećem klubu bivše Jugoslavije imati bolju priliku za napredak, pa nije produžio ugovor sa podgoričkim klubom.

"Budućnost mi je matični klub, gdje sam porastao i načinio prve fudbalske korake. Krivo mi je što se sve to izdešavalo, ali to je fudbal, to je profesionalizam, jednostavno ne prevladavaju emocije nego želja za daljim napretkom, za bržim fudbalskim razvojem".

Koliko je, svjestan paklene konkurencije, ozbiljno shvatio priliku da se pokaže u Crvenoj zvezdi, dovoljno govori i to što se Marko danima priprema sa profesorom Vladimirom Krunićem, tako da 14. juna na prozivku u beogradski klub stiže praktično potpuno spreman.

"Svjestan sam da je u Zvezdi profesionalizam na većem nivou, da je konkurencija izuzetna. Znam da moram da mijenjam navike, da se privikavam na taj "suvi" profesionalizam, pa sam protekli mjesec svakodnevno pakleno radio sa Vladom Krunićem. Biću potpuno spreman, kao da ću odmah da igram prvenstvo a ne da idem na pripreme. Na pripremama ću dodatno podići nivo forme, tako da nemam čega da se plašim. Nadam se da ću se nametnuti na pravi način", izjavio je Marko Vešović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC