• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Avram Grant predstavljen u Vest Hemu

Uprava engleskog premijerligaša Vest Hema zvanično je u četvrtak predstavila izraelskog trenera Avrama Granta kao novog menadžera ekipe.

 Avram Grant predstavljen u Vest Hemu Izvor: MONDO

Grant (55) je nakon burne prošle sezone na klupi Portsmuta, koji je uprkos bankrotu i ispadanju iz Premijer lige predvodio do finala FA kupa, dogovorio saradnju sa upravom "čekićara", čiji će tim trenirati u naredne četiri godine.

Vest Hem se protekle sezone grčevito borio za opstanak i sezonu završio na 17. mjestu, jednom iznad zone ispadanja - što je bio dovoljan razlog da se čelnici londonskog kluba početkom maja zahvale na saradnji italijanu Đanfranku Zoli i angažuju izraelskog stručnjaka.

"Ponosan sam i počastvovan što sam postao menadžer Vest Hema. Dolazak ovde mi predstavlja uzbudljiv izazov i spreman sam sa pružim sve od sebe", izjavio je Grant sa zvanični sajt svog novog kluba.

Nakon dovođenja stručnjaka koji je sa Čelsijem 2008. godine igrao finale Lige Šampiona, uprava londonskog kluba sigurno neće sjediti skrštenih ruku, već će sigurno izdvojiti znatna sredstva za pravljenje ekipe konkurentnije od one koja je nedavno jedva izborila opstanak u premijerligaškom društvu.

Tako se kao igrači za koje je Vest Hem pokazao interesovanje pominju napadač Evertona Jakubu, centarfor Liona Pikione, a poznat je i veliki interes tog kluba za dovođenje i Tijerija Anrija iz Barselone.

(Beta/MONDO, foto: Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC