• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazović: Uželio sam se stadiona Partizana

Kapiten Srbije Dejan Stanković izrazio je uvjerenje da će subotnja utakmica sa Kamerunom u Beogradu biti pravi spektakl, dok Danko Lazović očekuje noć za pamćenje.

 Lazović: Uželio sam se stadiona Partizana Izvor: MONDO

"Iskreno očekujem spektakl. To je prava prilika da se navijačima odužimo za 18 mjeseci žestoke podrške, u svakom trenutku... Pozivam navijače da dođu na stadion da se u lijepoj atmosferi pozdravimo pred put u Afriku", rekao je Stanković novinarima koji prate pripreme reprezentacije Srbije u austrijskom Leogangu.

"Uželio sam se igranja na stadionu Partizana... Ubijeđen sam da će to biti noć za pamćenje. To je prilika da se još jednom proslavi veliki uspjeh, plasman na Mundijal", dodao je Lazović.

Srbiji će duel sa Kamerunom biti posljednji pred odlazak na Svjetsko prvenstvu u Južnu Afriku u ponedeljak. Prve dvije kontrolne utakmice, u Austriji sa Novim Zelandom i Poljskom, nisu sasvim ispunile očekivanja navijača.

"Orlovi" su od Novog Zelanda izgubili sa 0:1, dok su sa Poljskom igrali 0:0.

"U Beogradu mora da bude bolje izdanje nego protiv Novog Zelanda i protiv Poljske", kratko je rekao Stanković.

"Vjerujem da će to biti naše najbolje izdanje na pripremama, ali treba da se zna da je ljudski praviti greške u radi. Neka sve mane pokažemo na pripremama, jer kad stignemo u Afriku pravo na grešku više ne postoji", ocijenio je Lazović.

Stanković je dodao i da je Srbija teško mogla da prikaže bolju igru u duelu sa Poljskom, pošto je teren bio izuzetno nakvašen.

"Bilo je mnogo teško, rizik od povrede ogroman, a to nam ne treba u ovom trenutku. Bila je to lijepa provjera, vidjeli smo dva različita poluvremena. U prvom smo bili malo manje organizovani, u drugom je to djelovalo mnogo bolje", naveo je kapiten Srbije.

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC