• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Paolo Maldini i Milan - vrijeme je

Legendarni kapiten "rosonera" vratio se u klub čiji je bio simbol decenijama.

Krupne vijesti stižu iz Fudbalskog kluba Milan uoči početka sezone 2018/19!

Poslije dolaska niza novih igrača, "rosoneri" su se pojačali i u upravi, vrativši jednog od najvećih fudbalera u svojoj istoriji - Paola Maldinija (50).

Slavni defanzivac, koji je od 1984. do 2008 odigrao više od 900 utakmica za Milan, osvojio pet titula prvaka Evrope i sedam Skudeta, vratiće se na San Siro u ulozi strateškog direktora za sportski razvoj.

Ukratko, biće najbliži saradnik Leonarda, sportskog direktora (zajedno su na slici).

Iako su se mnogi dugo pitali zašto se ovaj povratak nije dogodio ranije, nagađano je da Maldini nije bio u sjajnim odnosima sa nekadašnjim vlasnikom kluba Silvijom Berluskonijem, kao i da potom nije vjerovao u upravu Kineza Lija Junguna.

Međutim, ulazak njujorške kompanije "Eliot menadžment korporacija" u klub pokrenuo je ovog ljeta i Milan i Maldinija ka Milanu, što je u nedjlju ozvaničeno.

Ranije tokom ljeta u klub se vratio i Brazilac Leonardo (48) na funkciju važnog operativca i pod njegovim vođstvom doveden je niz igrača - Ivan Strinić (Sampdorija), Alen Halilović (Hamburg), Pepe Reina (Napoli), Fabio Borini (Sanderlend), Gonzalo Iguain i Matija Kaldara (obojica Juventus) i Nikola Kalinić (Fiorentina).

Sa druge strane, klub su napustili Leonardo Bonući, koji se vratio u Juventus, Mbaje Nijang (Torino), Đanluka Lapadula (Torino)...

Takođe, mnogo se pisalo i o mogućoj promjeni na klupi, na kojoj je i dalje Đenaro Gatuzo, što ne znači da ne bi mogao da ga naslijedi Antonio Konte.

Nova energija očigledno je protresla uspavanog giganta. Sve je davnija sezona 2013/14, kada je posljednji put igrao u Ligi šampiona...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC