• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Visla za Đurovskog, Hanover za Mrđu

Novi trener Vojvodine Zoran Milinković i prije početka priprema za novu sezonu lako bi mogao da ostane bez standardnog centarfora i plejmejkera.

 Visla za Đurovskog, Hanover za Mrđu Izvor: MONDO

Iako je Vojvodina odigrala sezonu ispod svih očekivanja i ostala bez plasmana u Evropu, pojedini igrači su ostali "na cijeni", a u nastupajućem prelaznom roku u prvi plan mogli bi da iskoče Dragan Mrđa i Mario Đurovski.

Mrđa, kao najbolji igrač, najbolji strijelac Superlige i reprezentativac Srbije na Mundijalu, postigao je zavidnu cijenu na tržištu, a pojedini menadžeri i skauti prate ga i tokom priprema "orlova" u Austriji, ne samo na prijateljskim mečevima Srbije.

Jedini srpski trener u Bundesligi, Nestor Jevtić, boravio je u Leogangu gdje je gledao igrača, čije ime nije želio da otkrije.

Za "Sport" rekao je da je to "klupska tajna", ali izvejštač ovog lista sa priprema "orlova" navodi mogućnost da je to upravo Mrđa.

Mario Đurovski karijeru bi mogao da nastavi u poljskoj Visli, piše isti list.

Đurovski briljira u reprezentaciji Makedonije. Bio je najbolji igrač u dva prijateljska duela Makedonaca, prvo protiv Azerbejdžana (3:0), a potom i Rumunije (1:0).

Azerbejdžancima je "Super Mario" postigao evro-gol i potom asistirao saigraču. U za Makedonce velikoj pobjedi nad Rumunijom, Đurovski nije bio strijelac ali je bio među najboljima na terenu.

Đurovski je debitovao za Makedoniju protiv Azerbejdžana, a nastup u tom meču lako bi mogao da mu donese inostrani angažman, jer je veliki broj skauta posmatrao njegove majstorije.

"Sportski direktor Visle, Kapka, gledao je oba meča i bio je veoma zadovoljan, a priču bi trebalo da nastavima za par dana, kada se vratim u Beograd", rekao je Đurovski.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC