• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koga će Benitez dovesti u Inter?

Italijanskim medijima nije zanimljiva tema da li će Rafael Benitez postati novi trener Intera. Pitanje je samo koga će za sobom dovesti na Meacu...

 Koga će Benitez dovesti u Inter? Izvor: MONDO

Jutro poslije vijesti da su se Rafael Benitez i Liverpul sporazumno rastali, odnosno da je španski trener slobodan da preuzme bilo koji klub, italijanski mediji već su otišli korak dalje.

Nisu pisali o tome da li će Benitez da postane novi trener Intera, već koje će igrače povući sa sobom na Đuzepe Meacu.

Jedan novinar napisao je: "Rafa Benitez će zatražiti transfer trojice igrača, ukoliko bude postao novi trener Intera, kao što se očekuje".

Prvi na listi želja, navodno je Fernando Tores, ali ostaje pitanje kako će Benitez u ekipu uklopiti "El Ninja" ako su već tu Dijego Milito, Samjuel Eto, Goran Pandev, Mario Baloteli.

Bivši trener Intera, a sada prvi stručnjak Reala iz Madrida, često je nastupao u formaciji 4-3-3, u kojoj je Eto igrao uz lijevu aut liniju, a Baloteli ili Pandev uz desnu, ali Benitez se rijetko odlučuje za takve taktičke egzibicije, svojstvene samo "Specijalnom".

Italijanski mediji predviđaju da će vlasnik Intera Masimo Morati odriješiti kesu za Toresa, ukoliko se bude ostvario transfer Milita u Real Madrid.



Drugi na listi Benitezovih želja je Havijer Maskerano, koji je bio neizostavan igrač u gotovo svim postavkama španskog stručnjaka na Enfildu. Razlog za Maskeranov dolazak u Inter trebalo bi potražiti samo i isključivo u njegovom odnosu sa Benitezom, jer Inter na poziciji defanzivnog i centralnog veznog igrača ima više nego jaku konkurenciju.

Treći igrač koji se pominje kao novi igrač Intera je Dirk Kujt. Za Holanđanina važi ista dilema kao i za Toresa, iako je on u Liverpulu uglavnom igrao kao desno krilo, kada bi Tores bio u špicu.

Pitanje je, ipak, kako Benitez vidi "svoj" Inter. Prvo, Morati mora da donese konačnu odluku i izabere baš Beniteza, a potom i da ovaj potpiše ugovor.

No, italijanski novinari to uzmaju kao "gotovu stvar". Novi fudbaleri nerazura su im zanimljivija tema.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC