• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinkić: Srbija i FSS za bolje stadione

Najbolji fudbaleri Srbije i članovi stručnog štaba posjetili su u petak Nacionalnu kuću fudbala, koja se gradi Staroj Pazovi.

 Dinkić: Srbija i FSS za bolje stadione Izvor: MONDO

Novi sportski centar su pored srpskih reprezentativaca posjetili potpredsjednik Vlade Srbije Mlađan Dinkić i ministarka za omladinu i sport Snežana Samardžić Marković.

"Ovo je impozantan objekat i radovi se dobro odvijaju, prvenstveno zahvaljujući Fudbalskom savezu Srbije. Sigurno je da će korist od ovog centra imati cjelokupan srpski sport, ali nećemo se na tome zadržati", rekao je Dinkić nakon obilaska gradilišta.

On je u ime vlade obećao da će u narednom periodu država pomoći FSS da postavi reflektore na deset stadiona, kako bi svi prvoligaši u dogledno vrijeme mogli da igraju utakmice evropskih kupova u svojim gradovima.

Predsjednik Saveza Tomislav Karadžić izjavio je da još nije definisano koji će se stadioni rekonstruisati, pošto postoji nekoliko dilema.

U konkurenciji su Subotica, Novi Sad, Kruševac, Čačak, Niš, Smederevo, Zrenjanin, Kragujevac, Požarevac...



Karadžić je naglasio da će sportski centar u Staroj Pazovi, u koji će se "preseliti" sve nacionalne selekcije, biti završen do kraja oktobra ili početka novembra.

"To je kapitalna investicija, koja će služiti svim budućim naraštajima. Za sada sve ide po predviđenoj dinamici. Tereni su spremni, a za desetak dana će biti postavljena trava. Poslije Mundijala će sve biti u funkciji", rekao je Karadžić.

Karadžić je Dinkiću uručio dres reprezentacije sa njegovim imenom, a kapiten Dejan Stanković zahvalio potpredsjedniku vlade i ministarki sporta na podršci.

Reprezentacija Srbije u petak uveče će održati trening pred posljednju provjeru uoči odlaska na SP, duel sa Kamerunom na stadionu Partizana.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC