• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slišković duguje 57.000 KM poreza!

Autor mondo.ba

Nekadašnji selektor Bosne i Hercegovine Blaž Slišković, prema službenim evidencijama Kantonalnog poreznog ureda Mostar - Odsjeka za prinudnu naplatu, ima dug po osnovu javnih prihoda u ukupnom iznosu od 57.409,23 KM.

 Blaž Slišković duguje 57.000 KM poreza Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

  Od kada je taj dug, da li je tražen otpis kamata, reprogram, kako ga naplatiti i šta nalaže zakon, iz Porezne uprave Bosne i Hercegovine nisu mogli komentarisati iz razloga što traženi podaci po zakonu Federacije BiH predstavljaju poreznu tajnu, i isti se ne mogu javno objavljivati bez prethodne pisane saglasnosti poreskog obveznika, objavio je portal "Akta.ba", a prenijeli brojni mediji u BiH.

Napominju da je Porezna uprava Federacije BiH poduzela sve mjere prinudne naplate koje su propisane zakonom, a izdato je i rješenje o naplati iz imovine poreskog obveznika i stavljena hipoteka na nekretninu i stavljena zabrana otuđenja vozila.

Slišković od kraja prošle sezone više ne obavlja funkciju trenera Zrinjskog s kojim je u sezoni 2017/2018 osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

U bogatoj igračkoj karijeri, popularni Baka je nastupao za Velež, Hajduk, Marsej, Peskaru, Lens, Ren, a završio ju je 1998. godine u Zrinjskom iz Mostara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC