• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola našao vanserijskog talenta u Australiji

Autor mondo.rs

U danu kada je Barselona dovela tinejdžera iz Senegala, Siti je iz Melburna "povukao" najboljeg mladog fudbalera A-lige za sezonu 2017/18.

"Dovodićemo nove igrače samo ako budu vanserijski talentovani", rekao je nedavno menadžer Mančester sitija, Pep Gvardiola, upitan za planove do isteka prelaznog roka u Premijer ligi.

A, to je danas.

S obzirom na to da je u klub stigao 19-godišnji australijski vezista Danijel Arzani, proglašen za najboljeg mladog fudbalera A-lige za sezonu 2017/18, verujemo da su skauti sa "Etihada" videli nešto posebno u njemu.

Arzani je nastupao za Australiju na Mundijalu u Rusiji, igrajući pored duplo starijeg Tima Kejhila (38). Istog dana, Barselona je takođe dovela tinejdžera koji se pokazao na Svetskom prvenstvu, gde je čak postigao i gol.

Međutim, ceo posao je deo bliske saradnje koju Siti ima sa Melburnom, svojom "filijalom" u Australiji, tako da je Arzani za sada poslat na pozajmicu "kako bi nastavio dalji fudbalski razvoj".

Engleski mediji najavljuju da će Mančester siti proslediti tinejdžera u Seltik, čiji menadžer Brendan Rodžers želi poslednjeg dana prelaznog roka da pojača ekipu mladim igračima, među kojima se navodno nalazi i reprezentativac Srbije iz redova Liverpula, Marko Grujić (22).

Međutim, Grujićeva situacija je specifična i pitanje je da li će "redsi" biti otvoreni za pozajmicu posle odluke bivšeg kapitena Crvene zvezde da odbije produžetak saradnje na još godinu dana, do 2021.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC