• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kup RS: Radnik ili Kozara?

Do kraja fudbalske sezone u Republici Srpskoj ostalo je da se odigraju još dvije finalne utakmice 17. izdanja Kupa RS između Radnika iz Bijeljine i gradiške Kozare.

 Kup RS: Radnik ili Kozara? Izvor: MONDO

Prvi finalni susret biće odigran u nedelju od 17.15 časova na Gradskom stadionu u Bijeljini uz direktan prenos na Radio-televiziji Republike Srpske.

U redovima Bijeljinaca nadaju se da će im ovo finale biti treća sreća. Naime, već su bili dva puta učesnici završnice, ali je 2007. godine od njih bio bolji Radnik, a prošle godine Borac.

"Napravili smo veliki uspjeh, ali kruna bi bila osvajanje pehara iako je Kozara veoma kvalitetan rival. Moji igrači imaju veliki motiv u predstojećem dvomeču i nadam se da ćemo se na kraju radovati", naglasio je šef stručnog štaba Radnika Nikola Bala za "Glas Srpske".

Trener Kozare Vinko Marinović je sa Crvenom zvezdom kao igrač osvojio četiri Kupa Jugoslavije i jednu šampionsku titulu u periodu od 1995. do 1999. godine.

"Na početku svoje trenerske karijere volio bih da nešto slično ostvarim i sa Kozarom. Ove godine podmladili smo ekipu, i za ovu generaciju igrača trofej Kupa RS bio bi najljepša nagrada, ali i podsticaj za budući rad", rekao je Marinović.

Revanš utakmica igra se u četvrtak, 10. juna u Gradišci sa početkom od 17.15 časova uz takođe direktan prenos na Radio-televiziji Republike Srpske.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC