• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnički u 89. minutu stao uz Zvezdu!

Autor mondo.rs

Nišlije pobedile Voždovac golom kapitena Riote Nome. Golman Ivan Bulajić tokom meča prevezen u bolnicu.

Tvrd, napet i uzbudljiv meč na početku 4. kola Superlige.

Radnički iz Niša i Voždovac bili su na nekoliko minuta do remija, ali su centaršut Lazara Ranđelovića i trzaj glavom Japanca Riote Nome postavili konačan rezultat:

RADNIČKI - VOŽDOVAC 1:0 (0:0)



Trijumf kojim su Nišlije bar do nedelje stale uz rame Crvenoj zvezdi, ekipa Nenada Lalatovića ostvarila je sa trećim golmanom pred stativama. Mladi Milorad Kojić u prvom poluvremenu je zauzeo mesto povređenog Ivana Bulajića, koji je posle žestokog sudara sa Nikolom Srećkovićem morao u bolnicu.

Meč je nastavljen uz očekivanu tenziju, Voždovac je imao nekoliko konkretnih prilika, a Nišlije su u prvom delu i "skidale" loptu sa gol crte, intervencijom Nikole Stankovića nakon što je Andrija Luković "bocnuo" loptu preko istrčalog Kojića.

Drinčić na terenu

Novi vezista Radničkog Nikola Drinčić prvi put je večeras nastupio u dresu Radničkog. Posle sezone u Čukaričkom, on je tako ponovo zaigrao u ekipi Nenada Lalatovića.

Radnički se odbranio, kao što mu se mreža nije zatresla ni početkom drugog dela, kada je Alen Mašović kasnio na oštro dodavanje u kaznenom prostoru Nišlija.

Oko pola sata kasnije, gol je "pao" na drugoj strani. Pogledajte kako.



Lalatovićev tim je pred finiš krenuo ofanzivnije i to mu je donelo treći trijumf ove sezone, koji je šef struke Radničkog posvetio navijačima i svojoj deci.

"Bila je ovo jako teška utakmica. Nama je peti meč u poslednjih 20 dana, a ovo je nov tim pun novih igrača. Oni još nisu fizički pripremljeni na način kako sam hteo. Jako sam srećan zbog pobede", izjavio je on za TV Arena sport.

Trener Voždovca Branko Vojinović zamerio je domaćima ponašanje posle pogotka.

"Večeras nismo odolevali, već smo igrali. Pokušavali smo da igramo. Radnički je možda prividno imao loptu, a mismo imali konkretnij šanse. Imali smo i jednu čudnu situaciju, ali da kažemo da je sudija (Zoran Široki) video kako je video, a iz tog kornera smo primili gol. Pokazali smo da hoćemo da igramo i da smo kvalitetan tim", rekao je šef struke "zmajeva", pa pre odlaska dodao:

"Neke stvari okolo koje ovaj klub radi kada dođe u vođstvo ne priliče ni klubu kakav je Radnički niti gradu kakav je Niš".

Radnički: Bulajić (od 9' Kojić) - Pankov, Crnomarković, Stanković, Todorovski, Drinčić, Mićić (od 46' Ranđelović), Noma, Stanisavljević, Grbić (od 58' Nikodijević), Haskić

Voždovac: Knežević - Mihajlov, Ćirković, Kovačević, Petrović, Milutinović, Pavlović, Mašović (od 90' Jevtić), Srećković (od 82' Zoćević), Luković, Duronjić


Rezultati 4. kola:

Radnički - Voždovac 1:0 (0:0)
/Noma 89'/

subota

Proleter - Napredak 19.00
/Srđan Jovanović/

Dinamo - Mladost 20.00
/Aleksandar Vasić/

Mačva - Vojvodina
/Aleksandar Živković/

OFK Bačka - Čukarički
/Petar Piper/

Rad - Radnik
/Bojan Nikolić/

nedelja

Zemun - Partizan 17.00 (Arena sport 1)
/Danilo Grujić/

Crvena zvezda - Spartak 19.00 (Arena sport 1)
/Nenad Đokić/

Tabela: Crvena zvezda 9, Radnički (+1) 9, Čukarički 7, Proleter 6, Radnik 6, Mladost 5, Bačka 4, Napredak 4, Partizan 4, Voždovac (+1) 3, Mačva 3, Rad 3, Spartak 3, Vojvodina 2, Zemun 2, Dinamo 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC