• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi za Toresa nudi 70 miliona funti !?

Bogati rus opet zavlači ruku u džep. Na meti Čelsija Fernando Tores.

 Čelsi za Toresa nudi 70 miliona funti !? Izvor: MONDO

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič želi da iskoristi haos u najtrofejnijem engleskom klubu nastao odlaskom dugogodišnjeg trenera Rafe Beniteza i što prije dovede španskog napadača u redove "plavaca".

Međutim, prelazak 26-godišnjeg golgetera na "Stamford bridž" mogu pokvariti španska Barselona i "vječito gladni" Mančester siti, koji je ipak u podređenoj poziciji u odnosu na konkurente u trci za Špancem, s obzirom na to da jedini ne može ponuditi Toresu igranje u Ligi šampiona sljedeće sezone.

Sam igrač je poručio svima da će odluku o nastavku svoje karijere donijeti po završetku Mundijala, na kome će predvoditi napad evropskog šampiona u pohodu na prvu "Zlatnu boginju".

Tores je dres Atletiko Madrida zamenio Liverpulovim 2007. i za tri sezone je u njemu na 79 utakmica postigao 56 golova, čime je postao ljubimac čuvenog "kopa".

Ipak, ostaje pitanje da li će i pored njegovog odličnog učinka predstavnici petostrukog evropskog šampiona biti u situaciji da odbiju trostruko veći novac od onoga koji su izdvojili za njegovo dovođenje (21 milion funti).

Pred čelnicima Liverpula je u svakom slučaju uzbudljivo ljeto, pošto će, pored rješavanja nagomilanog duga (klub se nezvanično nalazi u minusu od 350 miliona funti), morati da se angažuju i na dovođenju novog trenera, kao i zadržavanju trenutnog igračkog kadra.

Izlaznim vratima Enfilda su, uz Toresa, najbliži Izraelac Benajun, za kojeg je najveće interesovanje pokazao takođe Čelsi, i Argentinac Havijer Maskerano, koji će se, po svemu sudeći, ovog ljeta pridružiti svom dosadašnjem treneru Benitezu u milanskom Interu.

(Mondo, foto:Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC