• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Presuda" Jestoviću i Barkosu tek u sredu

Vinovnici incidenta na treningu u ponedeljak uveče najverovatnije biće kažnjeni novčano, s tim što će Jestrović biti osetnije "olakšan", saznaje MONDO

 "Presuda" Jestoviću i Barkosu tek u sredu  Izvor: MONDO

Najuže rukovodstvo FK Crvena zvezda održalo je višesatni sastanak u utorak popodne, na kojem je glavna tema bio incident na treningu prvog tima u ponedeljak uveče, ali će Jestrović i Barkos "presudu" saznati tek u sredu.

Kao i sportska javnost.

Naime, čelnici tima sa "Marakane" dugo su vagali šta bi bila adekvatna kazna za jedva izbegnuto pesničenje između dvojice napadača Nenada Jestrovića i Ernana Barkosa i to zbog "svađe" oko toga ko će da šutne loptu u igri na dva gola. Obojica su bili u istom timu...

Na kraju je odlučeno da odluka bude saopštena u sredu, a MONDO saznaje da će najverovatnije obojica biti kažnjeni novčano, s tim što će kavgadžija Jestrović "izbrojati" nešto veću sumu. Takođe, ostaje nedoumica, postoje li razlozi da se kazni Argentinac, koji je na očigled celog tima, stručnog štaba i malog broja novinara, uzmakao u trenutku kada je Jestrović krenuo pesnicom na njega, tačnije nije prihvatio fizički obračun.

Ipak, postoji i priča da Barkos nervira saigrače time što natrčava na svaku loptu u napadu, pokušavajući da upravo on bude taj koji će postići gol, što je upravo i bio povod za Jestrovićevu neprimerenu reakciju.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC