• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić i Stanković: Biće mnogo bolje!

Selektor Srbije Radomir Antić i kapiten Dejan Stanković priznali su da ni u meču sa Kamerunom dosta toga nije valjalo. Ipak, obojica su optimisti...

 Antić i Stanković: Biće mnogo bolje! Izvor: MONDO

Lijepo je otići na veliko takmičenje sa pobjedom u posljednjoj pripremnoj utakmici, ali teško da se poslije 4:3 sa predstavnikom "crnog kontinenta" u Beogradu može reći da su "orlovi" spremni za velike domete na Mundijalu.

Ne može se reći ni da nisu...

"Vidjeli ste i sami, bila je to utakmica sa puno golova. Znamo da možemo da igramo bolje i biće bolje, siguran sam u to. Ovog puta nismo imali kvalitetnu igru, koju sam očekivao", rekao je Antić reporteru RTS.

On se zahvalio "narodu što ih je na lijep način ispratio".

"Mislim da su gledaoci otišli kućama poluzadovoljni. Pored pobjede i golova, nismo bili ekipa sa autoritetom. Ja to priznajem, ali poručujem da ćemo već sljedeću utakmicu odigrati mnogo bolje".

Sljedeća je 13. juna sa Ganom, u dalekoj Pretoriji.

"Počinjemo prvenstvo finalom. Ta utakmica odrediće naše ostale utakmice. Siguran sam da će biti dobro", zaključio je Antić, koji ni na jednom od tri prijateljska meča nije izveo "udarni" sastav iz kvalifikacija za SP.

Dejan Stanković video je dobre i loše strane duela sa Kamerunom.

"Jeftino smo primili golove i na tome ćemo raditi. Prijateljske utakmice i služe da bi se uočile greške. Dobro je što imamo još pet-šest dana da ih ispravimo", rekao je neumorni "vezista".

"Bitno je da smo se dva puta vratili iz zaostatka. Mislim da je to pravi karakter naše ekipe. Zahvalio bih se publici na fenomenalnoj podršci u prethodnih 20 mjeseci, pa da se vratimo u Srbiju uzdignute glave", dodao je Stanković.

Kamerunci su pozvani u Beograd da bi se "orlovi" što bolje pripremili za Ganu.

"Mislim da su ekipe tu negdje. Dosta su snažni, dosta trče, naprave poneku taktičku grešku i to bi trebalo da iskoristimo. Moramo da djelujemo kompaktno na terenu, da ne bismo opet primili ovakve golove", jasan je as Intera.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC