• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"ORLOVI": Ah, ta odbrana...

Reprezentativci Srbije ističu važnost pobjede nad Kamerunom i četiri postignuta gola, ali su svjesni da nešto mora da se ispravi u odbrani.

 "ORLOVI": Ah, ta odbrana... Izvor: MONDO

Za jednog igrača su utakmica i postignut gol bili od posebnog značaja.

"Uvijek je lijepo kada pobijediš, ali ima stvari koje moramo da ispravimo. Budite sigurni da niko u Srbiji ne želi uspjeh više od nas", poručio je Marko Pantelić, strijelac četvrtog gola u pobjedi od 4:3 i dodao:

"Gol posvećujem supruzi, jer nam je danas osam godina braka. Hvala joj što postoji i što mi je podrška", dodao je Pantelić, koji je pokazao srce kada je postigao gol u posljednjim trenucima prvog poluvremena.

Branislav Ivanović priznao je dio krivice za primljene golove.

"Vidi se da je cio narod uz nas i moraćemo da opravdamo očekivanja. Greške u odbrani ne smiju da nam se događaju, a one su došle kao posljedica pada koncentracije. Svjesni smo gdje griješimo, ali i dobrih elemenata u našoj igri", rekao je Ivanović, koji je bio nažešći kritičar igre ekipe u prve dvije utakmice protiv Novog Zelanda (0:1) i Poljske (0:0).

Ivanović je tada, između ostalog, rekao da "ovako više ne može" i da je vrijeme da se igrači "pogledaju u oči".

Milan Jovanović po običaju bio je raspoložen za priču.

"Imam utisak da previše brzo hoćemo da stignemo do gola protivnika. Imamo argumente za to, jer u timu imamo jake individualce. Ipak, mislim da trebalo da budemo strpljiviji", rekao je popularni Lane.

Jovanović je dodao da se "osjeća naboj u vazduhu u svlačionici, kako se bliži početak SP", kao i da su "svi igrači svjesni velikih očekivanja od strane navijača".

"Nije bilo razloga za brigu ni poslije mečeva sa Novim Zelandom i Poljskom, iako javnost nije bila zadovoljna. A, ova utakmica nam je dobro došla da poboljšamo atmosferu među našim ljudima", zaključio je Jovanović.

Još jedan od igrača iz posljednje linije odbrane govorio je o greškama u defanzivi.

"Jesmo pobijedili, ali nisam zadovoljan, jer smo primili tri gola. Odlika naše igre je bila čvrsta odbrana i brzi kontra napadi. Zato sada moramo da ispravljamo greške u hodu. To su sitnice, ali na sitnicama se dobijaju i gube utakmice. Mislim da je u pitanju samo koncentracija", ocijenio je Luković.

Svi na stadionu i kraj malih ekrana uplašili su se da se Luković nije teško povrijedio kada mu je u finišu utakmice Idrisu, poslije duela, nagazio na ruku.

"Nije me namjerno nagazio. Ništa nije slomljeno, što je najvažnije, iako mi se u prvom trenutku učinilo da možda jeste", rekao je Luković.

Miloš Krasić se posebno zahvalio navijačima.

"Hvala svima koji su pokazali da vjeruju u nas. U našoj igri je vidan veliki napredak u odnosu na prethodne utakmice i lagano idemo ka igri iz kvalifikacija. U ekipi je pozitivna atmosfera i svi igrači vjeruju u sebe", rekao je Krasić, strijelac i asistent na meču sa Kamerunom.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU!

Fudbaleri Srbije će u nedelju imati slobodan dan, kako bi proveli što više vremena sa porodicama, prije nego u ponedeljak otputuju u Južnu Afriku. Naredne nedelje, 13. juna: Srbija - Gana.

(R. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC