• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lekić u Rasingu, Petrović daleko, Mrđa otpao

Zvezda i Rasing usaglasili su detalje transfera Dejana Lekića, to znači da u Santander neće Dragan Mrđa. Prelazak Petrovića još nije dogovoren.

 Lekić u Rasingu, Petrović daleko, Mrđa otpao  Izvor: MONDO

Prema pisanju "Sportskog žurnala" predsjednik kluba iz Santandera Francisko Perni ja je boravio u subotu u Beogradu i na sastanku sa rukovodstvom crveno-bijelih uspio da dogovori popust u zahtjevima za obeštećenje. Takođe Rasing je obećao da će što skorije izmiriti Zvezdi dugovanja nastala prilikom prelaska Nikole Žigića u španski klub prije četiri godine.

Čelnici Zvezde su, navodno, zbog loše finansijske situacije, tražili da obeštećenje od 2,5 miliona evra bude isplaćeno odmah i u cjelini. Očito je su se dva kluba nagodila, jer da nisu Španci bi se vratili u Novi Sad i pazarili u Vojvodini.

Rasing je pokazao interesovanje i za najboljeg igrača i strijelca Jelen Superlige, Dragana Mrđu, čije je obeštećenje iznosilo kao i Lekićevo, s tim što će kapiten Vojvodine igrati na Svjetskom prvenstvu.

Ekspedicija iz Santandera, koju osim Pernija, čine još trener Migel Anhel Portugal i direktor Huanjo Gonzales, je bila i na maratonskim pregovorima u Humskoj 1, ali sa čelnicima Partizana za sada nisu uspjeli da dogovore transfer Radosava Petrovića.

"Nastavljamo pregovore. To je sve što mogu da kažem, za sada nemam više informacija", rekao je Albert Nađ, direktor za sportska pitanja crno-bijelih.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC