• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Erikson: Cijeli život sanjam Liverpul

Sven Goran Erikson je trenirao Getenburg, Benfiku, Fiorentinu, Romu, Sampdoriju, Lacio i Mančester siti, ali mu je želja da bude menadžer Liverpula.

 Erikson: Cijeli život sanjam Liverpul Izvor: MONDO

"Cio život navijam za Liverpul. Nisam to nikad spominjao dok sam bio selektor Engleske jer sam mislio da to ne bi bilo pošteno", rekao je trener koji je vodio englesku reprezentaciju između 2001. i 2006. godine.

Švedski strateg se, pored Gusa Hidinka, Slavena Bilića i Franka Rajkarda, spominje kao potencijalni nasljednik Rafe Beniteza na klupi posrnulog Premijerligaša.

I dok se bivši trener Čelsija zahvalio na ponudi uz opasku da ima dugoročni ugovor sa Fudbalskim savezom Turske gdje je prije dvije nedelje počeo da radi, Erikson je javno je potvrdio da bi volio da preuzme voljeni Liverpul.

Sven Goranu Eriksonu na ruku ide i što se njegov mandat kao selektora nacionalnog tima Obale slonovače završava sa Svjetskim prvenstvom u Južnoj Africi.

"Šokiralo me kada sam čuo da je Rafa Benitez smijenjen. Da li bih volio da budem menadžer Liverpula? Svakom treneru je Liverpul san. Moj je otac takođe bio Liverpulov navijač i svake subote smo gledali utakmice engleske lige na televiziji. Liverpulove mečeve su često prenosili i mi smo ih pratili i navijali za njih. Liverpul je oduvijek bio moja ekipa i to se nije promijenilo", izjavio je Erikson za britanski "San" i evocirao uspomene.

"Kada sam započinjao svoju trenersku karijeru, sjećam se da sam dobio poziv da dođem u Liverpulovu svlačionicu i vidim kako sve to izgleda. U to vrijeme menadžer je bio Džo Fagan. Sjećam se kako me je proveo kroz Enfild. Bila mi je čast što sam dobio takav poziv i nikada neću zaboraviti taj trenutak. Liverpul je oduvijek imao posebno mjesto u mom srcu" rekao je 62-godišnji Šveđanin.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC