• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćiro Blažević: Srbija senzacija Mundijala!

"Trener svih trenera" vjeruje u Radomira Antića i kompaktnost njegovog tima. "Srbi bi mogli biti jedno od senzacionalnih iznenađenja u Južnoj Africi".

 Ćiro Blažević: Srbija senzacija Mundijala! Izvor: MONDO

Iako smatra da je "nezahvalno davati prognoze" bivši selektor Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević uvjeren je da Srbija može i mora da prođe grupu na Mundijalu. A onda...

"Srbija ima iskusnog selektora i vrlo respektabilnu kompoziciju igrača. Na SP nema bezazlenih protivnika, ali smatram da bi u konkurenciji s Njemačkom, Ganom i Australijom, morali proći u drugi krug. Nakon toga sve je otvoreno. U tako izjednačenoj konkurenciji puno stvari zavisi od inspiracije pojedinca, a 'orlovi' imaju jake individualce. Mogli bi biti jedno od senzacionalnih iznenađenja u Južnoj Africi",
izjavio je Blažević za riječki "Novi list".

Trener lidera kineske lige Šangaj Šenhua međutim nema pozitivno mišljenje o reprezentaciji Slovenije, koja će takođe učestvovati na šampionatu svijeta.

"Uz dužno poštovanje prema Slovencima, mislim da su postigli maksimum samim plasmanom na Svjetsko prvenstvo. Slovenija je u kvalifikacijama napravila senzaciju izbacivši Češku, Poljsku i Rusiju, ali nisam siguran da može otići korak dalje. Grupa sa Engleskom, SAD i Alžirom mi izgleda kao velika prepreka", zaključio je Blažević.

Ćiro je u trenerskoj karijeri, pored "zmajeva", vodio reprezentacije Švajcarske i Irana, a najveći uspjeh ostvario je sa selekcijom Hrvatske 1998. godine na Mundijalu u Francuskoj, gdje su "kockasti" osvojili treće mjesto.

(MONDO, foto: Gulliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC