• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković: Crveno-bijeli dres mi je najdraži

Dejan Stanković je na promociji knjige "Dejan" priznao da mu je najdraži dres Crvene zvezde, čiji je fudbalsku školu prošao i bio najmlađi kapiten.

 Stanković: Crveno-bijeli dres mi je najdraži Izvor: MONDO

Knjigu o kapitenu fudbalske reprezentacije Srbije napisao je novinar Mirko Vrbica i nosi naziv "Dejan". Njena promocija upriličena je u nedelju u beogradskom "Ateljeu 212" pred brojnim istaknutim ličnostima iz javnog života.

Među njima i srpski ministar policije Ivica Dačić, gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac, predsjednik FSS Tomislav Karadžić, gensek FSS Zoran Laković, selektor Radomir Antić i Stankovićevi fudbalski prijatelji Siniša Mihajlović, Ivan Tomić, Ljubiša Tumbaković, Slobodan Santrač, Vladimir Petrović Pižon, Vladimir Stojković, Zdravko Kuzmanović, Marko Pantelić ...

Promociji je prisustvovao i bivši golman Crvene zvezde Zvonko Milojević u invalidskim kolicima.

Vjerovatno je zbog svih njih Dejan Stanković i imao tremu.

"Finale Lige šampiona je Miki Maus u odnosu na ovo", priznao je Stanković sjedeći na kauču postavljenom na bini beogradskog pozorišta.

Društvo na sceni su mu pravili istaknuti filmski i pozorišni reditelj Jug Radivojević i glumac Viktor Savić, koji je mijenjao dresove klubova čije je boje branio Dejan Stanković, dok su iza njega na video bimu emitovani snimci golova iz Crvene zvezde, Lacija, Intera i nacionalnog tima.

Deklarisani zvezdaši Radivojević i Savić su zamolili Stankovića da ispriča neke od anegdota iz njegove dosadašnje karijere, a zatim ga i sugestivno pitali čiji dres mu je nadraži.

"Neka mi ne zamjere moja crno-bijela braća koja sada sjede ovdje, ali najdraži mi je Zvezdin dres. On je prvi u kojem sam igrao", rekao je Dejan Stanković i zahvalio se svim prisutnim što su imali udjela u njegovoj uspješnoj karijeri, a posebno supruzi Ani.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC