• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Biljardo: Dajem guzu za Zlatni globus

Reprezentativci Argentine bi u slučaju da osvoje Svjetsko prvenstvo mogli da dobiju zanimljivu nagradu.

 Biljardo: Dajem guzu za Zlatni globus Izvor: MONDO

Generalni menadžer fudbalske reprezentacije Argentine, 71-godišnji Karlos Biljardo ponudio je da ga seksualno iskoristi "od pozadi" strijelac pobjedonosnog gola u finalu Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.

"Dao bih sve da ponovo osvojimo Svjetsko prvenstvo", rekao je bivši fudbaler, koji je kao selektor 1986. osvojio Mundijal sa "gaučosima", i mislio BUKVALNO sve:

"Ako postanemo prvaci, onaj igrač koji postigne gol u finalu može da me seksualno iskoristi. Od pozadi. Znam da je to ludo i vrlo bolno, ali baš me briga".

Iako vremešan, Karlos Biljardo je bio sasvim ozbiljan, mada su isprva mislili da se šali kada su im predstavnici medija prenijeli menadžerovu izjavu.

"Ma on se šalio je l’ da? Ne mogu da vjerujem da je to rekao", bio je u nevjerici Havijer Maskerano.
Karlos Tevez je ipak prihvatio izazov.

"Evo, ja ću da ga dam u finalu. A Biljardu će onda biti bolje da se poslije utakmice drži što dalje od mene", rekao je fudbaler Mančester sitija, koji prema posljednjim najavama neće biti starter na SP.

Tevez je velikodušno ponudio Lionelu Mesiju da u slučaju dosuđenog jedanaesterca, napadač Barselone izvede najstrožu kaznu.

"Ma, ne. Daj ti", odgovorila je prva zvijezda "gaučosa", na šta je Tevez rekao da ga je "strah od Karlosa".
Predvođeni Karlosom Biljardom i Dijegom Armandom Maradonom argentinski reprezentativci se očito ludo zabavljaju i prije početka Mundijala.

Maradona i Biljardo finansiraju huligane?

Možda im baš prija što je najveća medijska pažnja usmjerena upravo ka njima. Između ostalog, pojavila se informacija da je istim letom sa fudbalerima i stručnim štabom u Južnu Afriku doputovala i grupa od 30 huligana.

Argentinski mediji izvještavaju da su oni finansirani i da imaju direktan dogovor sa Karlosom Biljardom da prate nacionalni tim od kada je Dijego Maradona 2008. godine postavljen za selektora. Očekuje se da im se narednih dana pridruži i 250 pripadnika Ujedijnenih navijača Argentine (HUA), predvođeni političkim aktivistom vladajuće partije Marselom Maljom.

"Nije tačno da nas finansira vlada ili fudbalski savez. Imamo direktan dogovor sa Maradonom i Biljardom", izjavio je huligan Boke Ramon Ortiz, a njegove riječi su demantovala obojica imenovanih.

Interesantno je da će jednu navijačku grupu predvoditi i Ariel Puglise, poznatiji kao "Crv", bivši huligan kluba Nueva Čikago, koji je tjelohranitelj Lionela Mesija kada boravi u Argentini, koji je povezan sa ubistvom navijača suparničkog tima i politički motivisanim akcijama.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC