• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tutosport": Krasić već Juventusov?

Torinski sportski dnevnik "Tutosport" u ponedjeljak je objavio tekst u kojem tvrdi da Miloša Krasića od crno-bijelog dresa dijeli - samo potpis.

 "Tutosport": Krasić već Juventusov? Izvor: MONDO

Drugim riječima, da su pregovori između Juventusa i CSKA iz Moskve u poodmakloj fazi i da se čeka samo da srpski reprezentativac "naoštri pero", prije promocije u Torinu.

"Tutosport" dodaje i da će CSKA od transfera našeg igrača zaraditi između 12 i 15 miliona evra, kao i da je u početku postojala ideja u Torinu da se za Krasića ponudi manja svota novca, ali i Vićenco Jakinta. No, to je prema navodima ovog lista propalo.

U tekstu se dodaje da Juventus planira naredne sezone da se vrati na formaciju 4-4-2, sa naglaskom na igru preko krila, odnosno da su u Torinu odustali od ideje na igru grade na Dijegu, čija je pozicija u sredini terena, iza napadača.

Od povlačenja Pavela Nedveda, Juve nema igrača koji pravi "dar-mar" na krilu, a Krasić je očigledno neko od koga se mnogo očekuje u Juventusu. Nedavno, bjankoneri su otpustili Alberta Zakeronija i angažovali Luiđija Del Nerija, koji je sa Sampdorijom izborio kvalifikacije za Ligu šampiona upravo u postavci 4-4-2.

Za kraj, "Tutosport" navodi da novi generalni direktor Juventusa Bepe Marota želi što prije da završi posao sa Krasićem, kako bi preduhitrio Mančester siti i Inter da reaguju.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC