• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muntari i dalje neizvjestan za start Mundijala

Nastup jedne od najvećih zvijezda reprezentacije Gane Sulija Muntarija na utakmici sa Srbijom još uvijek je pod velikim znakom pitanja.

 Muntari i dalje neizvjestan za start Mundijala Izvor: MONDO

Selektor "Crnih zvijezda" Milovan Rajevac nije mogao da potvrdi britanskom BBC-u da li će se vezista Intera naći u protokolu utakmice na meču sa "orlovima".

"Za sada ne mogu da kažem da li će Muntari igrati protiv Srbije. Moraćemo da sačekamo rezultate dodatnih pregleda", rekao je naš trener.

Rajevac se u okviru priprema njegove reprezentacije za Mundijal već susreo sa povredom Mikaela Esijena i javno iskazanim nezadovoljstvom pojedinih igrača koje je izbrisao sa spiska, a ni povreda 26-godišnjeg veziste nije prošla bez kontroverzi.

Naime, nakon poraza Gane od Holandije u okviru priprema za SP i Muntarijevog obnavljanja hronične povrede koljena brojni mediji izveštavali su o njegovom samovoljnom napuštanju reprezentacije, što je Fudbalski savez Gane brzo demantovao.

Sa ili bez Muntarija, afrička selekcija takmičenje na Mundijalu počinje u nedjelju, 13. juna, utakmicom protiv Srbije, u okviru Grupe D u kojoj se nalaze još Njemačka i Australija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC