• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov: "Obećali su mi Real". Lotito: "Ko?"

Lijevi bek Srbije Aleksandar Kolarov, prema sopstvenom priznanju, nikad nije bio bliži saradnji sa Žozeom Murinjom nego ovog ljeta. Predsjednik Lacija, za sad, misli drugačije.

 Kolarov: "Obećali su mi Real". Lotito: "Ko?" Izvor: MONDO

"Nadam se pozitivnom ishodu pregovora. Predsjednik Lacija Klaudio Lotito izrazio je čvrsto uvjerenje da će mi dozvoliti prelazak u Real Madrid", rekao je 25-godišnji srpski reprezentativac za “Sport”.

Želja čuvenog Portugalca da vidi "bombardera" Lacija kraj lijeve aut linije svoj tima poznata je još od zimus, kada je malo falilo da rođeni Beograđanin obuče plavo-crni dres Intera iz Milana.

Ipak, od čitavog transfera nije bilo ništa, a ni sam Kolarov, poučen tim iskustvom, ne želi da ovog puta prejudicira konačni ishod aktuelnih pregovora.

"Pokušavam da ne razmišljam o transferu, bar dok ne bude postignut dogovor. Razgovori za sada teku zadovoljavajuće, a za konačno 'sklapanje kockica' je potrebno da prođe još nekoliko dana", izjavio je, po svemu sudeći, bivši igrač Lacija, koji je u dresu rimskog kluba za tri sezone odigrao 82 utakmice i postigao šest golova.

On je istakao da bi mu, nakon odličnih igara u prošloj sezoni, prelazak na "Santjago Bernabeu" predstavljao "krunu karijere".

"Real je jedan od najvećih klubova na svijetu i oblačenje njegovog dresa je san svakoga ko je ikad potrčao za fudbalskom loptom", naveo je je Kolarov, koga je španska "Marka" već prozvala "Aleksandar Novi Roberto Karlos Kolarov".

Ipak, da stvari ne teku tako glatko pobrinuo se "prozvani" Lotito, odbacujući bilo kakve spekulacije oko prodaje svog lijevog beka, insistirajući na većoj cijeni od ponuđenih 15 miliona.

"15 miliona za Kolarova? Za taj novac neću prodati ni njegove kopačke?" poručio je čelnicima kraljevskog kluba u ponedeljak sportski direktor Lacija.

On je demantovao postojanje bilo kakvih ponuda za srpskog internacionalca, kao i mogućnost da on napusti Olimpiko ovog ljeta.

"Kolarov je vjerovatno najbolji igrač na svijetu na svojoj poziciji i nemamo razloga da ga prodamo", izjavio je Lotito za rimski list "La Repubblica“

Direktor rimskog kluba očigledno "tvrdi pazar“ uprkos očiglednoj želji bivšeg igrača Čukaričkog i OFK Beograda da dogodine igra za "kraljevski" klub.

Da li će time uspjeti da natjera Florentina Pereza da dublje zavuče ruku u džep, ostaje da se vidi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC