• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda pazari u Engleskoj - Duška Tošića!

Rukovodstvo Crvene zvezde želi da u ljetnom prelaznom roku tim pojača bivšim fudbalskim reprezentativcem Srbije Duškom Tošićem.

 Zvezda pazari u Engleskoj - Duška Tošića! Izvor: MONDO

Iskusni lijevi bek je ovog vikenda u Beogradu već obavio razgovore sa čelnicima crveno-bijelih, a ostalo je da se usaglase posljednji detalji prije nego što se potiše ugovor, piše "Sportski žurnal".

Tošić bi sa Zvezdom trebalo da ugovori dvogodišnju ili trogodišnju saradnju uz klauzulu da može da napusti Marakanu ako dođe dobra ponuda.

Duško Tošić je poslije odlaska iz OFK Beograda prešao u Sošo, a onda je pojačao redove Verdera sa kojim je raskinuo saradnju u februaru. Uslijedio je transfer u Portsmut, koji zbog finansijskog kraha nije mogao da registruje srpskog internacionalaca pa je proljećni dio sezone proveo kao pozajmljeni igrač u Kvins Park Rendžersu.

Osim Duška Tošića, još jedan bivši reprezentativac bi trebalo da od naredne sezone (ponovo) obuče crveno-bijeli dres. Riječ je o Ognjenu Koromanu, za koga sportski direktor Ivan Adžić tvrdi da bi ishod pregovora trebalo da bude poznat u narednih dan do dva.

Na ulaznim vratima Marakane je i i 23-godišnji ofanzivni vezni igrač Napretka, Vladan Binić, čiji otac Dragiša je u crveno-bijelom dresu osvojio Kup šampiona.

"Uskoro ćemo razgovarati sa Vladanom, vjerujem da ćemo uspjeti da se dogovorimo", rekao je Adžić.

Pored Dejana Lekića, čiji je transfer u Rasing Santander skoro gotova stvar, Zvezdu bi mogao da napusti i Pavle Ninkov. Za defanzivca crveno-bijelih zainteresovan je Anderleht, ali se pojavljuje problem od zimus, a to je visina obeštećenja (tri miliona evra). Belgijanci ne planiraju da daju više od dva miliona evra.

Novi ugovor bi trebalo da bude ponuđen Nikoli Lazetiću.

"Nismo još razgovarali sa kapitenom. Ponudićemo mu novi ugovor. Treba imati u vidu da svi naši potezi u prelaznom roku zavise od prodaje igrača", rekao je Ivan Adžić, a prenosi "Sport".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC