• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIZARNO: Paviću otkaz u Širokom, a treći na tabeli

Autor mondo.ba

Nakon Zrinjskog, Slobode, Željezničara i Mladosti trenera je otpustio i Široki koji se nalazi na trećem mjestu samo jedan bod iza vodećeg Sarajeva i bez poraza je u sezoni sa samo dva primljena gola. Ali...

Trenerska vrteška u Premijer ligi BiH ne staje!

Navijači Širokog Brijega nakon utakmice u Gabeli tražili su odlazak trenera Borisa Pavića sa klupe, a čelnici kluba su danas uvažili njihov zahtjev.

Naime, nakon što je Široki Brijeg odigrao neriješeno sa GOŠK-om, stotinjak navijača skandiralo je sa tribina "Paviću odlazi", a uvrede su upućene i igračima.

Navijači su nezadovoljni igrom Širokog Brijega, a razlog "loših" izdanja su vidjeli u treneru Paviću koji se nije htio pojaviti na konferenciji za medije nakon utakmice, a na pitanje novinara je li to zbog skandiranja navijača njegov pomoćnik je rekao "To je pitanje za njega".

Već danas je iz kluba saopšteno da Boris Pavić nakon samo dva i po mjeseca saradnje više nije šef stručnog štaba Širokog Brijega.

"Plavo-bijele" će, umjesto Pavića, voditi njegov dosadašnji pomoćnik Denis Ćorić, a Uprava će konačnu odluku o novom šefu stručnog štaba donijeti u prvenstvenoj pauzi koja slijedi nakon nedjeljnog dvoboja sa Željezničarom, stoji u saopštenju kluba.

Pet trenera je dobilo otkaz u uvodnih sedam kola Premijer lige BiH.

Zanimljivo, Široki Brijeg je treći na tabeli sa 13 osvojenih bodova, jednim manje od vodećeg Sarajeva, a tim sa "Pecare" još uvijek nema poraza u novoj sezoni, tri pobjede i četiri remija, i po tome su jedinstveni u Premijer ligi, a u posljednjih pet utakmica nisu primili pogodak.

Ipak, to nije bilo dovoljno da Boris Pavić ostane na klupi, na koju je došao ovog ljeta..

/Široki Brijeg - klub katolika i JEDNOG protestanta/

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC